Pugilistul Adrian Popuţea a făcut prima verificare înaintea Cupei României

Sala Sporturilor din Târgu Mureş a găzduit la finalul săptămânii trecute un turneu internaţional de box, „Cupa Mărţişorul”, la care au participat pugilişti din România, Republica Moldova şi Serbia. Printre sportivi s-au aflat şi trei reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal Zalău, în frunte cu Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului sălăjean.
În prima zi a competiţiei, Adrian Popuţea, care a boxat la categoria 91 de kilograme, s-a impus în faţa lui Serghei Timon, de la Junior Boxing Club din Moldova, iar în cea de-a doua zi a competiţiei a câştigat şi meciul cu Adrian Coconaşu, tot de la clubul din Moldova.
„Pregătirea decurge bine şi sper să decurgă la fel şi în continuare. Săptămâna aceasta o să am o întâlnire cu antrenorul Ioan Dragoş şi cu directorul clubului, Silviu Mureşan, pentru a-mi stabili obiectivele din acest an. Va fi greu, deoarece este un an olimpic. Vreau să mulţumesc pe această cale firmei Granital, care sper să fie şi în acest an alături de mine şi conducerii CSM Zalău”, a declarat Adrian Popuţea.
Cătălin Popa, un alt reprezentant al CSM Zalău, a boxat la categoria 64 de kilograme – tineret, învingând la puncte un pugilist din Zărneşti.
Darius Ştirb a boxat la categoria 57 de kilograme – juniori, sportivul pregătit de Adrian Popuţea, care este şi instructor în cadrul CSM Zalău, pierzând în faţa adversarului său.
În perioada 6 – 9 martie, Adrian Popuţea va participa la un ministagiu de pregătire la Arad, unde va susţine şi câteva meciuri de verificare.
Cupa României este programată în perioada 22 – 27 martie, la Brăila.

Leave a Comment