Pugiliştii de la Box Club Meleg, la a doua verificare din acest an

Marius Morar 23 aprilie 2013 0
Pugiliştii de la Box Club Meleg, la a doua verificare din acest an

Prima competiţie oficială din acest an pentru pugiliştii de la Box Club Meleg este programată la finalul lunii iulie, Campionatul Naţional de seniori. Pentru a avea o evoluţie cât mai bună la această competiţie, sportivii antrenaţi de fostul pugilist, Virgil Meleg, susţin o serie de meciuri de verificare. Ultima gală amicală a avut loc chiar sâmbătă, la Zalău, pugiliştii zălăuani având ca adversari sportivi din Cluj.

Cu toate că au întâlnit pugilişti mai valoroşi şi cu o experienţă mai mare, zălăuanii au avut o prestaţie bună, care l-a mulţumit pe antrenorul Virgil Meleg. “Am mai avut o gală amicală, tot cu cei de la Cluj, în urmă cu trei săptămâni şi se vede un progres destul de mare din partea băieţilor mei”, ne-a declarat Meleg, care a ţinut să mulţumească pe această cale tuturor celor care-l susţin în activitatea pe care o are.
Cei cinci pugilişti zălăuani care au boxat în cadrul galei de sâmbătă sunt: Ionuţ Tamba (cat. 60 kg.), Bogdan Iancu (cat. 64 kg.), Paul Mare (cat. 69 kg.), Marius Pop (cat. 75 kg.) şi Adrian Souca (cat. 81 kg).
Arbitrul galei a fost Mircea Hărăstăşan, care s-a declarat foarte mulţumit la final de modul în care a fost organizată competiţia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »