Pugilistele de la CSM Zalău ţintesc podiumul Campionatului Naţional

Clubul Sportiv Municipal Zalău va fi reprezentat de 12 sportive la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box Feminin, eveniment programat în perioada 27 august – 1 septembrie, în localitatea Eforie Nord.
Singura sportivă cu experienţă din delegaţia zălăuană este Andreea Varga, însă, cu toate acestea, antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea speră la opt medalii la evenimentul de pe malul mării.
„Naţionalele” de la Eforie Nord sunt dedicate cadetelor (sportive născute în anii 2004 – 2005), junioare (2002 – 2003), tineret (sportive născute în 2000 – 2001) şi senioare (sportive născute în 1978 – 1999).
CSM Zalău va fi reprezentat doar la nivel de cadete, junioare şi tineret. Sportivele clubului zălăuan provin din Zalău şi din Şimleu Silvaniei.
„Avem multe sportive pentru care va fi primul Campionat Naţional, dar sperăm la obţinerea unui număr de opt medalii. Am efectuat o pregătire bună pentru acest concurs, iar fetele se simt în formă înaintea plecării spre Eforie Nord. De dorim să facem o figură cât mai frumoasă la acest concurs”, ne-a declarat Adrian Popuţea.
Reamintim că Adrian Popuţea a devenit antrenor în urmă cu aproximativ o lună, pugilistul care practică boxul la CSM Zalău de mai bine de 19 ani făcând acest pas în urma unui examen ce a conţinut o probă scrică, alta practică şi un interviu.
La scurt timp după Campionatul Naţional de Box de la Eforie Nord urmează Campionatul Naţional rezervat juniorilor, programat în perioada 4 – 8 septembrie, la Piatra Neamţ, unde CSM Zalău va participa cu 6 sportivi.

Leave a Comment