Probleme la finalizare

Magazin Salajean 30 octombrie 2008 0

Probleme la finalizare

FC Silvania a dominat aproape in totalitate partida de la Ungheni, insa nu a reusit sa inscrie decat pe final de meci, obtinand doar un rezultat de egalitate

Unirea Ungheni – FC Silvania 2 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Bogdan Pop (min. 4), Bean Claudiu (min. 19), respectiv Dumitru Muntean (min. 84), George Petcut (min. 87)

Cartonase galbene: Sergiu Santa, Bogdan Pop, Victor Matca, Paul Pop, Raul Aldea, Alin Butean, Stefan Popa, respectiv Florin Puti

Arbitri: Horia Abrudan (Bacau) – centru; Emil Voicu si Sorin Urzica (ambii din Bacau) – asistenti. Rezerva: Mihai Harabagiu (Bacau). Observator FRF: Cornel Pantea (Oradea)

Unirea Ungheni: Flaviu Moldovan – Fekete Istvan, Stefan Popa, Alin Butean, Sergiu Santa, Raul Aldea, Victor Matca, Robert Biro, Attila Borde, Bogdan Pop, Horatiu Moldovan. Au mai evoluat: Claudiu Bean, Paul Pop, Gabriel Bidi.

FC Silvania: Marius Suta, Cristian Schnellenperger, Dan Muresan, Schwarzkopf Istvan, Marius Varga, Dumitru Muntean, Lupo Lorand, Adrian Micas, Ciprian Brata, George Petcut, Ionut Danila. Au mai evoluat: Adrian Simioanca, Tudor Ulmeanu, Florin Puti, Alin Coman. Antrenor: Lucian Ciocan.

FC Silvania se afla la al treilea meci fara victorie. Dupa ce in urma cu doua etape a pierdut in fata echipei FC Baia Mare cu scorul de 2 – 0, in etapa trecuta FC Silvania nu a obtinut pe teren propriu decat un punct, in fata echipei CS Iara. Lucrurile nu au stat mai bine nici in etapa de marti dupa-amiaza, cand FC Silvania a evoluat in depalsare, in fata echipei Unirea Ungheni. Desi a dominat meciul aproape in totalitate, echipa pregatita de Lucian Ciocan a reusit sa obtina doar un punct, dupa ce a marcat doua goluri in ultimele zece minute. Practic, simleuanii, nici nu s-au asezat bine in teren, ca s-au si vazut condusi pe tabela. Golul gazdelor a fost marcat in minutul patru, de Bogdan Pop. Nu a trecut decat un sfert de ora pana cand Claudiu Bean a facut 2 – 0 pentru echipa din Ungheni. Pana la pauza, cei care au continuat sa aiba prim-planul au fost simleuanii, insa fara rezultat pe tabela de marcaj. In partea a doua a meciului, jocul s-a desfasurat aproape in intregime in jumatatea gazdelor, insa golurile simleuanilor aveau sa vina abia in ultimele zece minute. Dumitru Muntean a redus din handicap in minutul 84, iar, trei minute mai tarziu, George Petcut a restabilit egalitatea. Cei de la Ungheni au avut doua suturi pe spatiul portii si ne-au dat doua goluri. Noi am dominat jocul si am dat tot doua goluri. E greu daca nu bagi mingea in poarta. Degeaba ai o multime de ocazii, daca te pierzi in fata portii. Principala noastra problema este atacul. Probabil, pentru unii dintre jucatori, presiunea jocurilor din Liga a III-a e prea mare. Insa, cei care nu vor face fata la prima echipa, vor fi trimisi din iarna la echipa a doua, a declarat presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau. In urma acestei remize, FC Silvania a coborat pe locul sase in clasament, urmand ca in etapa de maine sa evolueze tot in deplasare, in fata echipei CSM Sebes.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »