Printre granzii Romaniei

Magazin Salajean 3 decembrie 2008 0

Printre granzii Romaniei

Viitorul Zalau s-a calificat in turneul final al Memorialului Gheorghe Ola, alaturi de cele mai bune sapte echipe din tara

La finalul saptamanii trecute a avut loc faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola, la care au participat si Viitorul Zalau si FC Silvania, echipe calificate in urma rezultatelor inregistrate la faza judeteana. Viitorul s-a calificat cu grupa de copii nascuti in 1999, faza zonala avand loc la Sighetul Marmatiei, iar FC Silvania a participat cu grupa de copii nascuti in 1998, faza zonala la aceasta categorie desfasurandu-se la Satu Mare.

La categoria 1999 au participat: Luceafarul Oradea, Tisa Sighet, Viitorul Zalau si LPS Satu Mare, in timp ce la categoria 1998 au fost prezente: Atletic Oradea, FC Silvania, LPS Satu Mare si Tisa Sighet. Daca echipa simleuana nu a obtinut nici o victorie in cele trei partide sustinute, Viitorul Zalau a inregistrat doua victorii si un egal, calificandu-se in faza finala a Memorialului Gheorghe Ola. Am demonstrat inca o data ca reprezentam cu cinste judetul la competitiile in care suntem angrenati. Parerea mea este ca este o performanta foarte mare sa ajungi in primele opt echipe din tara. In ultimii 15 ani nu cred ca a mai fost vreo echipa de copii din Salaj la vreun turneu final, a declarat Daniel Sabau. De partea celalta, antrenorul simleuan, Bogdan Pop, a afirmat ca majoritatea antrenamentelor efectuate cu copii au avut loc in aer liber, iar acest lucru s-a observat la turneul zonal, care s-a desfasurat in sala. In partida cu Atletic Oradea, FC Silvania a condus cu scorul de 2 – 0 la pauza, dar in final a fost invinsa cu scorul de 3 – 2. Pe langa Viitorul Zalau, la turneul final vor mai participa: Dinamo Bucuresti, FC Timisoara, Pandurii Targu Jiu, Gloria Buzau, Arsenal Bistrita, Interstar Sibiu si CSM Focsani.

Viitorul Zalau: Rares Pop, Daniel Pop, Szeles Roland, Alex Talos, Dan Brindea, Antoniu Stirb, Illyes Tamas, Alexandru Neagota, Daniel Samsodan, Bogdan Sabau, Iustin Ardelean si Antonius Barbur. Antrenori: Marius Cozma si Daniel Sabau.

FC Silvania: Sebastian Goia, Tudor Mocan, Paul Buzea, Alex Catuna, Paul Ardelean, Norbert Simo, Daniel Dragos, Bogdan Oltean, Calin Inocan. Antrenor: Bogdan Pop.

Rezultate grupa 1999:

Luceafarul Oradea – Viitorul Zalau 1 – 1

Tisa Sighet – LPS Satu Mare 3 – 2

Viitorul Zalau – LPS Satu Mare 1 – 0

Luceafatrul Oradea – Tisa Sighet 2 – 0

Tisa Sighet – Viitorul Zalau 2 – 1

LPS Satu Mare – Luceafarul Oradea 3 – 0

*Viitorul Zalau s-a calificat in turneul final.

Rezultate grupa 1998:

Atletic Oradea – FC Silvania 3 – 2

Tisa Sighet – LPS Satu Mare 1 – 7

FC Silvania – LPS Satu Mare 0 – 6

Atletic Oradea – Tisa Sighet 2 – 4

Tisa Sighet – FC Silvania 3 – 2

LPS Satu Mare – Atletic Oradea 5 – 2

*LPS Satu Mare s-a calificat in turneul final.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »