Primul turneu pentru campioana Romaniei

Magazin Salajean 1 septembrie 2010 0

Primul turneu pentru campioana Romaniei

Campioana Romaniei va participa, incepand de vineri, la primul turneu de verificare din aceasta vara. Cupa Explorari, cum este denumit turneul, va fi organizata de Stiinta Explorari Baia Mare si va avea loc in Sala Polivalenta din Baia Mare. Se anunta un turneu puternic la care, pe langa formatia organizatoare vor mai fi prezente: VCSE Kecskemet – vicecampioana Ungariei, Remat Zalau – campioana Romaniei si Unirea Dej – reprezentanta Romaniei in Challenge Cup. Rematul a mai sustinut saptamana trecuta un joc de verificare, pe teren propriu, impotriva celor de la Universitatea Cluj, incheiat cu scorul de 4 – 0 pentru zalauani.

Antrenorii Radovan Gacic si Ovidiu Macarie vor deplasa doar 12 jucatori din lotul de 15, foarte probabil urmand sa ramana acasa Radu Predescu, Mihai Ciupe si Mihai Maries.

Noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin va debuta in data de 2 octombrie, urmand ca in perioada 13 – 18 octombrie sa aiba loc si Cupa Romaniei, programata tot la Baia Mare. In cupa, Rematul va evolua direct in sferturile de finala, in fata castigatoarei dintre CSMU Craiova si Universitatea Cluj.

Programul turneului de la Baia Mare

Vineri, 3 septembrie:

ora 18:00, Remat Zalau – Unirea Dej

ora 20:00, Stiinta Explorari – VCSE Kecskemet

Sambata, 4 septembrie:

ora 11:00, Remat Zalau – VSCE Kecskemet

ora 13:30, Stiinta Explorari – Unirea Dej

Duminica, 5 septembrie

ora 11:00 VSCE Kecskemet – Unirea Dej

ora 13:30 Stiinta Explorari – Remat Zalau

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »