Primul duel in propriul fief

Magazin Salajean 6 martie 2009 0

Primul duel in propriul fiefFC Zalau si FC Silvania vor sustine in aceasta dupa-amiaza primele meciuri pe teren propriu din returul Ligii a III-a de fotbal

Azi, ora 15, Stadion Municipal: FC Zalau – Unirea Ungheni

Azi, ora 15, Stadion Magura: FC Silvania – Gaz Metan Tg. Mures

Dupa ce in prima etapa a returului ambele echipe salajene angrenate in Liga a III-a de fotbal au castigat partidele sustinute in deplasare, FC Zalau si FC Silvania nu se gandesc decat la victorie in meciurile pe care le vor sustine in aceasta dupa-amiaza pe teren propriu. Gruparea de la poalele Mesesului a dispus saptamana trecuta cu scorul de 2 – 1 de Sanatatea Cluj, dupa ce clujenii conduceau la pauza cu 1 – 0, iar echipa pregatita de Lucian Ciocan a castigat cu scorul de 4 – 1 in fata echipei Unirea Dej, dupa ce dejenii au deschis scorul in minutul 34. FC Zalau va primi in aceasta dupa-amiaza vizita echipei Unirea Ungheni, echipa aflata pe locul noua inaintea acestei etape, avand cu un punct mai putin decat gruparea zalauana. Tehnicianul Marius Pasca nu va putea conta pentru partida de azi pe trei dintre jucatorii de baza: Gigi Gorga, Mihai Bode si Major Istvan. Chiar si in aceste conditii, antrenorul zalauan nu se gandeste decat la victorie. Nici nu ma gandesc sa nu castigam meciul. Ar fi pacat sa pierdem dupa ce am castigat saptamana trecuta la Cluj, in conditii destul de grele, a declarat Pasca. Meciul de la Zalau va fi oficiat la centru de Vasile Costin (Blaj), iar la cele doua linii de baimarenii Radu Despa si Romeo Maghiar. Rezerva va fi Adrian Carnati (Aiud), iar observator din partea FRF, timisoreanul Florin Mierea. In partida tur, FC Zalau a pierdut cu scorul de 3 – 1.

Situata pe locul secund dupa victoria de saptamana trecuta, FC Silvania spera sa nu mai faca nici un pas gresit pana la finalul campionatului, desi a trecut numai o etapa din retur. In etapa de azi, gruparea simleuana va primi vizita formatiei Gaz Metan Targu Mures, echipa aflata pe locul 11. Desi antrenorul Lucian Ciocan nu se poate baza pe trei jucatori: Ulmeanu, Micas si Cozma, presedintele Ioan Gurzau a declarat ca nu pune in calcul decat varianta victoriei. Partida de la Simleu va fi oficiata de o brigada satmareana, avandu-l la centru pe Ervin Kegyes, iar la cele doua linii pe Constantin Por si Sergiu Neichi. Rezerva va fi Ovidiu Mazilu. Observator din partea FRF a fost delegat oradeanul Ilie Puia. In partida tur, FC Silvania s-a impus cu scorul de 3 – 2.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »