Primele rezultate internationale pentru CS Murmidon Zalau

Magazin Salajean 3 martie 2010 0

Primele rezultate internationale pentru CS Murmidon Zalau

La finele saptamanii trecute au avut loc la Vordingborg (Danemarca) Campionatele Internationale de karate kyokushin ale Danemarcei, competitie la care a fost prezenta si o delegatie a Federatiei Romane de Karate Kyokushin Traditional. In cadrul delegatiei, formata dintr-un numar de 26 de persoane, CS Murmidon Zalau a fost reprezentat de un numar de opt persoane, patru sportivi (Calin Domsa, Sanda Focsa, Gabriel Sorin Scrobutiu, Andrei Petric) si patru insotitori.

Desi s-au aflat la prima participare la o competitie de nivel international, cei patru karateka zalauani au avut o comportare buna, trecandu-si in palmares un numar de patru medalii (doua titluri de campion, un titlu de vicecampion si un loc trei).

Cei patru sportivi au concurat la sase categorii (kata si kumite), probele fiind impartite in doua categorii valorice, una care a inclus centurile negre, iar alta restul centurilor, incepand cu 8 kyu. In concursul de kumite, Sanda Focsa s-a clasat pe primul loc, devenind astfel campioana internationala, Calin Domsa s-a clasat pe locul doi, iar Andrei Petric pe locul trei. La kata, Sanda Focsa a devenit din nou campioana internationala, in timp ce Calin Domsa s-a clasat pe pozitia a patra.

Datorita rezultatelor obtinute de cei patru sportivi, Calin Domsa, care este si antrenorul clubului, s-a clasat pe locul trei in clasamentul antrenorilor. Calin Domsa s-a declarat foarte multumit de rezultatele elevilor sai, mai ales ca acestia au fost la prima participare la un turneu international. Sunt foarte multumit de rezultatele lor. A fost si o buna verificare pentru urmatoarele concursuri din lunile aprilie si iunie, Seminarul International de kata si kumite de la Cluj Napoca si Seminarul European de la Sibiu.

CS Murmidon isi desfasoara antrenamentele in cadrul bazei sportive a Hotelului President dupa urmatorul program: luni, miercuri si vineri, intre orele 20 – 21:30 (grupa de seniori), marti si joi, intre orele 17 – 18:30 (grupa de copii).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »