Primarul Simleului, premiat la Cupa Silvania

Magazin Salajean 17 decembrie 2009 0

Primarul Simleului, premiat la Cupa Silvania

Centrul Cultural din orasul Simleu Silvaniei, cu sprijinul Primariei a organizat o competitie de tenis de masa, intitulata Cupa Silvania.

Concursul a fost rezervat seniorilor si s-a desfasurat la Casa de Cultura, fiind prezenti 20 de participanti. A fost un concurs maraton, cu meciuri interesante, in care multi tenismeni si-au etalat maiestria sportiva, prin procedee tehnice de o valoare si o tactica subtila.

Instructorul sportiv, Vasile Ivan, arbitrul competitiei, a stabilit la final, in urma rezultatelor inregistrate, urmatorii premiati: locul I – Ioan Rutas (sectia de Pompieri Simleu Silvaniei); locul II – Paul Ticus (Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Simleu Silvaniei); locul III – Razvan Ilies (DMD Impex Simleu Silvaniei); mentiune: – Novak Zoltan (Drum Construct Simleu Silvaniei).

De mentionat ca, in afara concursului, Septimiu Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei, a sustinut un meci demonstrativ, dovedind ca este un bun practicant al acestui sport. Organizatorii au oferit diplome, cupe si bani, iar profesorul Dumitru Corbeanu, directorul Centrului Cultural, i-a inmanat primarului Septimiu Turcas o diploma de excelenta, pentru implicarea in dezvoltarea activitatii sportive si permanenta sprijinire morala si financiara a intrecerilor de culturism, sah si tenis de masa, organizate si desfasurate in cadrul acestei institutii culturale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »