Primaria Zalau va dubla bugetul alocat echipei Remat, iar Liviu Ciupe va ramane la echipa

Magazin Salajean 24 aprilie 2008 0

Primaria Zalau va dubla bugetul alocat echipei Remat, iar Liviu Ciupe va ramane la echipaAmbele hotarari au fost luate marti, in sedinta Consiliului de Administratie al echipei Remat Zalau

Asa cum era normal, conducerea echipei de volei a decis sa organizeze o sedinta la finalul campionatului in care sa analizeze evolutia echipei din sezonul care tocmai s-a incheiat. Din pacate, despre sezonul 2008 – 2009 nu prea au fost multe de spus, principalele motive care au dus la ratarea obiectivului fiind managementul superficial de la echipa si evolutia modesta a unor jucatori. Tot in sedinta de ieri, primarul Municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, a precizat ca va dubla in sezonul urmator bugetul alocat echipei de volei, celor 200.000 alocate in acest sezon, urmand sa se adauge alte 200.000. Am facut rectificare de buget, iar aceasta suma va fi alocata, indiferent de rezultatul alegerilor. Eu am spus de la inceput ca voi aloca in prima faza 200.000 de lei, dupa care vor mai fi alocate alte 200.000. Ma bucur foarte mult ca domnul Ciupe a ramas la echipa, chiar daca nu s-a atins obiectivul stabilit. In sport e mai greu sa obti tot timpul ceea ce-ti doresti, dar sper ca obiectivul sa poata fi indeplinit in urmatorul sezon. Prezent la intalnirea de ieri, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, nu a vorbit despre o marire a sumei alocate echipei de volei, insa, Liviu Ciupe a spus ca: Normal ar fi sa se mareasca si suma alocata de Consiliul Judetean, din moment ce a marit-o si Consiliul Local. Acesta a mai spus ca va fi un regulament de ordine interioara cu clauze mult mai stricte, care sa aduca performanta. Chiar daca a declarat ca inca nu este sigura ramanerea sa la echipa, se pare ca acest lucru a fost stabilit deja, din moment ce atat primarul Zalaului, cat si antrenorul Aurel Vlaicu au dorit sa-i multumeasca presedintelui Ciupe pentru faptul ca a dorit sa continue la echipa zalauana.

Daca nu venea Gontariu, ne luptam pentru evitarea retrogradarii

Antrenorul Rematului, Aurel Vlaicu, a precizat dupa sedinta de miercuri ca, tinand cont de lotul pe care l-a avut la dispozitie, locul sase este tot ce s-a putut obtine in acest sezon. Cu lotul pe care l-am avut la dispozitie, este tot ce s-a putut realiza in acest sezon. Daca nu il aduceam pe Adrian Gontariu la echipa, ne luptam pentru evitarea retrogradarii. Este cel mai imbucurator lucru ca domnul Ciupe a dorit sa continue si sper ca in sezonul urmator sa ne putem indeplini obiectivul. Am crezut ca jucatorii care au fost adusi la echipa vor da randament, insa am vazut ca au asteptat doar banii, chiar daca nu au confirmat.

Voi aduce jucatori de valoare, nu care s-au trezit voleibalisti peste noapte

Suparat pe evolutia unora dintre jucatori, tehnicianul zalauan a spus ca pentru sezonul viitor va aduce la echipa doar voleibalisti de valoare. Vreau jucatori carora le place voleiul si care au valoare, nu jucatori care au devenit peste noapte voleibalisti. Daca voi fi lasat sa fac eu echipa si nu voi avea rezultate, o sa fiu primul care imi voi da demisia. Insa nu mi se pare normal si corect sa raspund de jucatorii adusi de alte persoane. Aurel Vlaicu va trebui sa prezinte lotul pentru urmatorul sezon pana in data de 15 iunie. Acesta va pleca la sfarsitul luni in curs la lotul national de seniori, unde ocupa functia de antrenor secund, in vederea pregatirii turneului de calificare la Campionatul European din aceasta toamna. Primele meciuri de verificare vor avea loc in 8 si 11 mai, impotriva reprezentativei Luxemburgului. Vor urma alte cateva partide de pregatire in Belgia, dupa care vor urma cele doua turnee de calificare, in Cehia si Slovacia, la care, pe langa cele doua tari si reprezentativa Romaniei, va mai participa nationala Ucrainei. Echipa care va termina pe primul loc in grupa se va califica direct la Europene, urmand ca ocupanta locului secund sa sustina doua meciuri de baraj impotriva unei formatii aflate pe pozitia secunda in alta grupa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »