Primăria Zalău alocă peste 3 milioane de lei unor cluburi sportive din municipiu

Printre proiectele de hotărâre care au fost dezbătute în cadrul şedinţei Consiliului Local de săptămâna trecută s-a regăsit şi cel privind atribuirea unei sume de peste 3.000.000 de lei Clubului Sportiv Volei Municipal Zalău, Academiei de Volei „Marius Lazăr” Zalău, Clubului Sportiv Atletic Zalău şi Clubului Sportiv Viitorul, ultimele două fiind cluburi de fotbal cu grupe de copii şi juniori.
Suma de care urmează să beneficieze cele patru structuri sportive este de 3.250.000 de lei, cea mai mare parte urmând să se îndrepte spre Clubul Sportiv Volei Municipal. Echipa pregătite de bulgarul Nikolay Jeliazkov va beneficia de 3.100.000 de lei, din care, 1.600.000 de lei pot fi folosiţi în anul 2018, iar diferenţa de 1.500.000, în 2019. Bugetul votat de consilierii locali va fi utilizat pentru Divizia A1, pentru Cupa României, dar şi pentru participarea în cupele europene.
Academia de Volei „Marius Lazăr” va beneficia de 40.000 de lei din partea autorităţilor locale, jumătate din sumă fiind alocată până la finalul acestui an, restul, în 2019. Clubul condus de Marius Lazăr va evolua în Campionatul Naţional de mini-volei şi speranţe.
80.000 de lei este suma de care va beneficia şi Atletic Zalău, clubul manageriat de Paul Hodiş având două grupe cu care activează în Campionatul Naţional de juniori republicani.
30.000 de lei vor fi alocaţi şi Clubului Viitorul Zalău, care organizează în fiecare an „Cupa Viitorul”, unul dintre cele mai puternice turnee de copii şi juniori din România.

One Thought to “Primăria Zalău alocă peste 3 milioane de lei unor cluburi sportive din municipiu”

  1. Anonim

    rusine idiotului groza care a refuzat finantarea HCZ

Leave a Comment