Primăria Şimleu Silvaniei alocă 650.000 de lei pentru echipa de volei

Chiar dacă nu a reuşit în sezonul trecut să se claseze pe un loc de play-off şi, foarte probabil nu o va face nici în acest an, clubul de volei, Phoenix Şimleu Silvaniei se bucură de un sprijin consistent din partea autorităţilor locale.
În cadrul şedinţei de buget pentru anul 2014, consilierii locali din Şimleu Silvaniei au aprobat suma de 650.000 de lei pentru formaţia pregătită de Mircea Abraham, după ce suma alocată anul trecut clubului de volei a fost mai mică cu 50.000 de lei.
Phoenix Şimleu Silvaniei a terminat pe locul nouă sezonul 2012 – 2013 al Diviziei A1 la volei masculin, iar în acest an competiţional, conducerea a anunţat că speră la o clasare între primele şase echipe. Din păcate, situaţia echipei de sub Măgura este destul de delicată, Phoenix Şimleu situându-se pe locul opt în acest moment, având 15 puncte acumulate, cu patru mai mult decât următoarea clasată, LPS Piatra Neamţ.

100.000 de lei pentru Sportul Şimleu

Clasată pe primul loc la finalul turului Ligii a IV-a de fotbal, Sportul Şimleu speră să promoveze în această vară în Liga a III-a. Formaţia pregătite de Lupo Csaba va avea toate condiţiile pentru a-şi realiza obictivul propus, după ce consilierii locali au aprobat 100.000 de lei pentru clubul de sub Măgura. Suma este aproape dublă faţă de cea de anul trecut, când Primăria Şimleu Silvaniei a alocat 56.000 de lei.

Marius Morar

7 Thoughts to “Primăria Şimleu Silvaniei alocă 650.000 de lei pentru echipa de volei”

  1. priki

    spalare de bani ,ce drecu altceva??? cu cat se aloca mai multi bani intr-un club care nu bate aproape pe nimeni,cu atat mai multi se intorc unde „trebuie”. se stiu cei vizati si cat le intra in buzunare.sportivii semneaza pe sume pe care nu le incaseaza.diferentele intra in buzunarele celor care gestioneaza banii.toata lumea stie asta.
    mai bine ar ajuta oamnenii saraci din simleu(ca sunt destui),decat sa de-a la o echipa mediocra,penibila.

  2. pentru priki

    Lasa commenturile daca nu te duce capul. Povesti nemuritoare…

  3. Anonim

    Pentru un orășel de câteva mii de locuitori, ambițiile astea populiste ale primarului și consilierilor sunt prea scumpe. Aceiași consilieri au votat desființarea unei școli din localitate. Ca să le ajungă banii de fotbal și volei.

  4. agricol

    Daca si Agricolul era scoala… Un liceu din care ar fi luat 1 sau 2 elevi (pe cinstite) bacalaureatul cred ca nu-si justifica activitatea. E doar parerea mea…

  5. Simleuan prieten

    Sa ii dea D-zeu sanatate la primarul Turcas. A facut mai mult decat toti primarii la un loc. Dar de ce bagi 650.000 lei in netrebnicii de la volei?????? Sa intre in crasma lui Onut Puscas unde mananca si unde”are grija beizadeaua lui doctoru” de ei? Foloseste omule banii cu folos si vei fi mult si bine primar in Simleu. Nu te inhaita cu Onut ca patesti ca si cu Lazarestii si Ionescu. Astia musca pe la spate, in fata te pupa. Asa a patit ci Caezar cu fiul sau Brutus. Istoria e plina de invataminte.

  6. Anonim

    cat adevar ai grait

Leave a Comment