Prima victorie din acest an pentru Phoenix Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 31 ianuarie 2012 0

Prima victorie din acest an pentru Phoenix Simleu SilvanieiCNE Dej – Phoenix Simleu Silvaniei 1 – 3 (18, -10, -15, -18)

Voleibalistii condusi de Mircea Abraham si Marius Oniga au obtinut sambata prima victorie din acest an, dupa ce, in prima etapa din 2012 au pierdut la limita, 3 – 2 pe terenul liderului LPS CSS Bihorul Oradea. Phoenix Simleu Silvaniei, reprezentanta Salajului in Divizia A2 masculin, Seria Vest, s-a impus cu scorul de 3 – 1 pe terenul celor de la Centrul National de Excelenta Dej, dupa ce dejenii au castigat primul set cu 25 – 18.

Simleuanii au efectuat insa doua schimbari la finalul primului set, intrand in teren Gabriel Chis si Mircea Abraham, iar gazdele nu au mai avut nicio sansa in fata celor de la Phoenix Simleu Silvaniei, care au castigat urmatoarele trei seturi. Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in actul secund, voleibalistii condusi de Mircea Abraham si Marius Oniga castigand setul cu 25 – 10. Setul trei a fost castigat de oaspeti cu 25 – 15, iar actul al IV-lea, cu 25 – 18.

In urma acestei victorii, echipa simleuana a acumulat 33 de puncte, situandu-se in continuare pe pozitia secunda in clasamentul Seriei Vest, ultimul care asigura calificarea la turneul de baraj pentru promovarea in Divizia A1. Daca jucam de la inceput cu sextetul de baza, cu Mircea Abraham si Gabriel Kiss, castigam fara nicio problema cu 3 – 0, a declarat antrenorul Marius Oniga.

Urmatorul meci pentru Phoenix Simleu Silvaniei este programat sambata, 4 februarie, pe teren propriu, in fata celor de la CNMB Vartex Ramnicu Valcea.

Phoenix Simleu Silvaniei: Dan Florea, Adrian Pantea, Ioan Puscas, Florin Filip, Ionut Silaghi, Dacian Ardelean si Cristian Boroeanu – libero. Au mai evoluat: Gabriel Kiss si Mircea Abraham. Antrenori: Mircea Abraham (principal), Marius Oniga (secund).

Rubrica realizata de Marius Morar

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »