Prima Scoala de Fotbal in Salaj

Magazin Salajean 3 iunie 2010 0

Prima Scoala de Fotbal in Salaj

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu va deveni in scurt timp o Asociatie Sportiva cu acte in regula

Dupa ce in urma sase ani, Daniel Sabau si-a infiintat un club de copii si juniori, caruia i-a dat numele de CS Viitorul Zalau, an alt om din lumea sportului rege fost arbitru si conducator de club este decis sa-si intemeieze propia scoala de fotbal. Gheorghe Retevoescu, argesean de origine stabilit in Salaj de peste 30 de ani vrea sa puna bazele primei scoli de fotbal din Salaj, care sa-i poarte numele. Astfel, in curand va lua fiinta Scoala de Fotbal Gica Retevoescu, care va avea sediul in localitatea Tihau, din comuna Surduc.

Intentia de a infiinta aceasta scoala de fotbal a avut-o in urma cu trei ani, cand a solicitat fostului si actualului primar din Garbou concesionarea terenului pe care se tinea targul de animale, pentru amenajarea unei baze sportive, insa a fost refuzat. Visul se pare insa ca i se va implini, fiindca, cu ocazia Cupei Vailor, Retevoescu s-a intalnit la Surduc cu mai multe persoane, care i-au propus ca locatie baza sportiva din Tihau.

Asociatia Sportiva Scoala de Fotbal Gica Retevoescu va fi o asociatie de drept privat si va reprezenta o structura sportiva, formata din persoane fizice constituite in scopul organizarii si administrarii unor activitati sportive, avand drept obiectiv cresterea, formarea si promovarea tinerelor talente in fotbal, precum si practicarea mai multor discipline sportive si participarea la competitiile sportive. Nu putem decat sa-l felicitam pe acest om, care, prin proiectul sau le da o sansa in viata si copiilor de pe valea Somesului, ai caror parinti nu si-au permis probabil pana acum sa-i inscrie la vreun alt club din judet.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »