Prima medalie pentru Raul Daniel Crecan

Magazin Salajean 24 iunie 2010 0

Prima medalie pentru Raul Daniel Crecan

Atletul pregatit de Nelian Ianchis a castigat medalia de argint la Campionatul National de copii 1

Stadionul Iolanda Balas Soter din capitala a gazduit saptamana trecuta Campionatul Nati-onal de atletism, rezervat copiilor 1, la care au fost prezenti 504 atleti de la 105 cluburi din tara. Printre acestia s-au aflat si patru sportivi, doi de la Clubul Sportiv Scolar Zalau si doi de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau. S-au remarcat baietii de la CSS Zalau, care au alergat in cursa de 2.000 de metri.

Raul Daniel Crecan, antrenat de Nelian Ianchis, a parcurs cele cinci tururi ale cursei intr-un timp de sase minute, 19 secunde si 19 sutimi, performanta cu care s-a clasat la final pe locul doi, obtinand medalia de argint. Este prima medalie pentru sportivul zalauan. Tot in proba de 2.00 de metri, Robert Parge, antrenat de Andrei Radu Rus, s-a clasat pe pozitia a sasea.

De la LPS Avram Iancu Zalau, Alina Pasca, pregatita de Eleonora Bot, s-a clasat pe pozitia a zecea la triatlon, in timp ce Adriana Lorena Topan, pregatita de Mirel Seisanu, a terminat cursa de 2.000 de metri pe pozitia a saptea, cu timpul de sapte minute, 30 de secunde si 49 de sutimi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »