Prima medalie pentru CS Box Club MLG

Magazin Salajean 7 septembrie 2011 0

Prima medalie pentru CS Box Club MLG

Aradul a gazduit sambata o gala amicala de box, la care a participat si pugilistul zalauan Andrei Galis (cat. 75 kg – juniori), legitimat la Clubul Sportiv Box Club MLG.

Au fost prezenti pugilisti din Deva, Hunedoara, Resita, Salaj, iar din Arad au fost prezenti sportivi de la patru cluburi.

Pugilistul zalauan pregatit de Virgil Meleg a boxat impotriva unui sportiv din Arad, Bogdan Ibrahim. Cu toate ca adversarul sau era mult mai bine cotat, fiind la al XV-lea meci sustinut si medaliat cu bronz la Campionatul National, Andrei Galis a avut o comportare foarte buna, reusind sa castige la puncte. Sunt foarte multumit de evolutia pe care a avut-o Galis. A boxat chiar peste asteptarile mele, ne-a declarat antrenorul Virgil Meleg.

Clubul Sportiv Box Club MLG s-a infiintat in urma cu un an, iar de curand a fost trimis la Federatia Romana de Box dosarul pentru afiliere. Am infiintat acest club pentru a pune umarul la dezvoltarea boxului salajean si, de ce nu, chiar a boxului romanesc. Cred ca am acumulat o experienta suficienta in cei 22 de ani de box pentru a le putea arata ceva sportivilor care aleg sa practice acest sport la clubul meu, a precizat Meleg.

In cei 22 de ani de box, din care 14 la amatorism si opt la profesionism, Virgil Meleg a devenit multiplu campion national la juniori si tineret si triplu campion national la seniori. Timp de aproape sapte ani a fost component al loturilor nationale de juniori, tineret si seniori, iar in cei opt ani cat a boxat la profesionism a sustinut 43 de meciuri.

In perioada imediat urmatoare, Virgil Meleg va trimite la FRB actele necesare in vederea obtinerii licentei pentru box profesionist.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »