Prima de victorie pentru egalul de la Sighet

Magazin Salajean 30 aprilie 2008 0

Prima de victorie pentru egalul de la SighetPatronul echipei Olimpia Simleu Silvaniei, Dumitru Ardelean, le-a dat prima de victorie jucatorilor sai pentru remiza obtinuta la Sighet

Marmatia Sighet – Olimpia Silvania 2 – 2 (2 – 0)

Sase etape au trecut de cand nu a pierdut Olimpia Simleu in acest retur. Dupa ce a invins in ultima etapa pe teren propriu Unirea Dej cu scorul de 2 – 0, gruparea de la poalele Mesesului a obtinut un punct extrem de important si in etapa de la finalul saptamanii trecute, in deplasare, in fata echipei Marmatia Sighet. Fericit pentru faptul ca jucatorii sai au avut o evolutie foarte buna in partea a doua a meciului si au castigat un punct extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, patronul Dumitru Ardelean le-a dat jucatorilor prima de victorie. Primul gol al partidei a fost inscris in minutul 30 de Ghinda, iar 15 minute mai tarziu, gazdele si-au marit avansul prin Balaci. Simleuanii au redus din handicap in minutul 51, prin Alin Suteu, iar Valentin Ilas a inchis tabela in minutul 75. Trebuie remarcata si evolutia foarte buna a portarului Coste, din partea a doua a meciului. Atacantul Tudor Ulmeanu a facut intindere dupa numai 5 minute de joc, iar, in minutul 25, antrenorul Pasca a fost nevoit sa-l inlocuiasca cu Flaviu Barnutiu. Cu acest punct, sansele simleuanilor la evitarea retrogradarii au crescut foarte mult. In etapa de vineri, Olimpia va primi vizita echipei Turul Micula, o alta formatie ce lupta pentru evitarea retrogradarii. Dupa etapa de la finalul saptamanii trecute, echipa din Simleu se afla pe pozitia a 13-a in clasament, avand acumulate 34 de puncte.

Olimpia Silvania: Coste – Farcas, Muresan, Simioanca, Crisan, Ilas, Lakatos, Lupo, Chirila, Ulmeanu si Suteu. A mai evoluat Barnutiu. Antrenor: Vasile Pasca.

Rezultatele complete:

Marmatia Sighet – Olimpia Simleu 2 – 2

Unirea Dej – Tras Sil Tg. Mures 0 – 1

Gloria II Bistrita – U Cluj 1919 2 – 1

FC Baia Mare – Mobila Sovata 1 – 0

Baile Felix – Somesul Satu Mare 2 – 1

FC Bihor II – Bihorul Beius 1 – 1

Sanatatea Cluj – Avantul Reghin 0 – 2

Gaz Metan Tg. Mures – Unirea Ungheni 4 – 2

Etapa viitoare, vineri 2 mai:

FC Baia Mare – Unirea Ungheni

Trans Sil Tg. Mures – Marmatia Sighet

Inter Blaj – Lotus Felix

Olimpia Silvania – Turul Micula

Bihorul Beius – Sanatatea Cluj

Avantul Reghin – Gaz Metan Tg. Mures

U Cluj 1919 – Unirea Dej

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »