Prima competitie internationala pentru Alin Marian

Magazin Salajean 15 decembrie 2011 0

Prima competitie internationala pentru Alin MarianSportivul zalauan va reprezenta Romania la Campionatul Balcanic de taekwondo

Sportivul zalauan Alin Marian a primit marti dimineata o veste foarte buna din partea presedintelui Federatiei Romane de Taekwondo, Constantin Apostol, maestru international – 6 DAN.

Marian va face parte din lotul national al Romaniei care va participa la finalul acestei saptamani la Campionatul Balcanic de taekwondo, programat in Serbia. Este o realizare foarte mare pentru mine, ca sportiv. Sper sa am o evolutie buna si sa nu dezamagesc la prima mea competitie internationala, ne-a declarat sportivul zalauan, care este instructorul Clubului Sportiv Taekwondo Zalau.

Selectia la lotul national a venit in urma rezultatelor deosebite obtinute de Marian la Campionatul National din luna martie, unde a devenit campion national la categoria -58 de kilograme, si la Cupa Targu Mures, desfasurata la finalul saptamanii trecute.

360 de sportivi de la 23 de cluburi din Romania au fost prezenti la competitia de la Targu Mures. Alin Marian a evoluat direct in semifinale, unde a intalnit un sportiv de la Koryo Slatina. Zalauanul l-a invins pe sportivul din Slatina dupa numai o repriza, la finalul careia scorul era 14 – 0.

Finala l-a pus fata-n fata cu un sportiv de la Buchido Bucuresti, iar dupa doua reprize scorul era 11 – 2 in favoarea lui Marian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »