Preşedintele Oltchimului consideră că duelul cu HC Zalău va fi derby-ul campionatului

Marius Morar 10 septembrie 2012 2
Preşedintele Oltchimului consideră că duelul cu HC Zalău va fi derby-ul campionatului

Cu toate că Oltchim Râmnicu Vâlcea se confruntă cu serioase probleme financiare în această perioadă, combinatul Oltchim urmând a fi privatizat în perioada imediat următoare, multipla campioană a României se va prezenta la Zalău cu întreaga “garnitură”.
Dacă formaţia din Zăvoi a efectuat câteva achiziţii de marcă în acest sezon, HC Zalău a pierdut la finalul sezonului trecut câteva jucătoare importante. Chiar şi în aceste condiţii însă, preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru, consideră că meciul de miercuri, dintre HC Zalău şi Oltchim va fi derby-ul campionatului. “De la Zalău au plecat câteva jucătoare valoroase, iar domnul Tadici încearcă să promoveze o serie de jucătoare de perspectivă. La experienţa şi valoarea dânsului, cred că echipa din Zalău nu va suferi foarte mult şi va termina în primele trei locuri la finalul campionatului. Eu consider că va fi un derby care va onora handbalul românesc şi pe care iubitorii handbalului din Sălaj îl vor aprecia ca atare”, ne-a declarat preşedintele Oltchimului Petre Berbecaru.
Oltchimul va ajunge la Zalău în cursul zilei de marţi, meciul fiind programat miercuri, de la ora 18. “Mâine la prânz vom ajunge la Zalău. Ne dorim să avem o colaborare bună cu Zalău, mai ales că domnul Tadici este şi selecţionerul echipei naţionale. De altfel, dânsul va susţine la finalul lunii câteva jocuri amicale cu echipa naţională la Vâlcea, împotriva Oltchimului. O colaborare între noi şi echipa din Zalău nu poate fi decât benefică pentru handbalul românesc”, este de părere preşedintele clubului din Zăvoi.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Bravo Dle 10 septembrie 2012 at 16:33 - Reply

    E normal sa recunoasca valoarea lui Tadici , la ce rezultate a facut pt Oltchim , in 2 ani de zile cat a stat acolo antrenor ! cele mai tari din istoria clubului in asa interval scurt !Doar la Zalau se gasesc cativa hjegosi care il bruiaza pe Tadici , adica niste NIMICURI glorioase, precum cei de la excrementul(sportul?) salajan …..

  2. DA ! 11 septembrie 2012 at 08:58 - Reply

    DA! Adevar graieste omul.

Lasa un Raspuns »