Presedintele Devei, amendat pentru show-ul facut la meciul cu HC Zalau

Magazin Salajean 24 februarie 2012 0

Presedintele Devei, amendat pentru show-ul facut la meciul cu HC ZalauComisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal nu a ramas indiferenta la acuzele pe care presedintele echipei CSM Cetate Devatrans, Marian Muntean, le-a adus clubului HC Zalau si a managerului Gheorghe Tadici, la finalul meciului din cadrul etapei a XV-a. Partida dintre CSM Cetate Devatrans si HC Zalau, incheiata cu scorul de 15 – 22, a avut loc in 7 februarie, insa la sedinta Comisiei de Disciplina din 14 februarie s-a decis amanarea analizei pentru data de 21 februarie.

In urma analizei facute la sedinta de marti, pe baza rapoartelor primite, dar si pe baza declaratiilor facute la diferite publicatii, la finalul partidei, de catre Marian Muntean, Comisia de Disciplina a decis suspendarea presedintelui CSM Cetate Devatrans, pentru o perioada de doua etape, prima urmand a fi cea de la finalul acestei saptamani. De asemenea, Muntean a fost amendat cu 600 de lei, suma pe care este nevoit sa o achite pana in data de 2 martie.

Arbitrii care au oficiat jocul dintre CSM Cetate Devatrans si HC Zalau au consemnat in raportul de joc, dar si intr-un raport suplimentar faptul ca, in minutul 54 al jocului, la scorul de 13 – 20, jumatate din neoanele salii au fost stinse subit, meciul fiind intrerupt timp de 13 minute. Tot in raportul de joc au fost consemnate desele iesiri nervoase ale lui Muntean, precum si amenintarile asupra arbitrilor, in timpul jocului, motiv pentru care a fost eliminat timp de doua minute, in minutul 51.

Show-ul presedintelui Marian Muntean a continuat dupa meci. Chiar daca jucam cinci saptamani, nu puteam sa bat Zalaul, o echipa mediocra, tinuta in viata de Tadici. Asemenea jaf si arbitraj ostil n-am avut la Deva de cand sunt in handbal. Eu sper sa se termine si Tadici, cu arbitraje partinitoare. Acesti doi arbitri, Eremia si Draganescu, s-au inclinat ca ghiocelul in fata lui Tadici, au fost o parte dintre acuzele oficialului din Deva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »