Presedintele de la FC Zalau s-a saturat de al treilea esalon: Devine obositor sa tot stam pe locurile 7, 8 si 9 in Liga a III-a

Magazin Salajean 28 martie 2012 0

Presedintele de la FC Zalau s-a saturat de al treilea esalon: Devine obositor sa tot stam pe locurile 7, 8 si 9 in Liga a III-aDupa aproape patru sezoane in care echipa FC Zalau a evoluat in Liga a III-a, fara sa aiba nici intr-un an ca obiectiv promovarea in Liga a II-a, presedintele clubului, Ioan Morar, se gandeste tot mai serios la promovarea in al doilea esalon fotbalistic al tarii. Oficialul zalauan considera insa ca este nevoie si de sprijinul Consiliului Judetean Salaj, dar si de al unor oameni de afaceri din oras, precizand ca va incepe un proiect in acest sens. Vom lucra la un proiect, iar pana la finalul lunii mai vom incerca sa-l terminam. Vom solicita si sprijnul Consiliului Judetean Salaj, pentru ca nu putem accede in Liga a II-a doar cu banii pe care-i primim de la Primaria Zalau si cu banii pe care-i dau eu la echipa. Putem accede in Liga a II-a, dar impreuna cu autoritatile locale si judetene si cu ajutorul unor oameni de afaceri. Vom avea un proiect in care se vor vedea cu exactitate toate costurile pentru a putea promova si evolua in Liga a II-a. Pana la urma totul se rezuma la bani. Nu cred ca suntem noi atat de necunoscatori ai acestui fenomen, pentru ca nu trebuie sa fii extraterestru ca sa pricepi fotbalul, insa e nevoie de un buget consistent pentru a promova in Liga a II-a. Va trebui sa aducem jucatori de valoare, pentru ca nu putem face, intr-o perioada scurta de timp, o echipa doar cu jucatori din judet, cu care sa promovam si sa rezistam in Liga a II-a. Nici asa, sa tot stam pe locurile 7, 8 si 9 in Liga a III-a, pentru ca devine obositor pentru mine ca presedinte, pentru voi ca presa si pentru toti oamenii din municipiu si judet. Ar fi pacat ca un oras cum e Zalaul sa nu aiba o echipa de Liga a II-a, pentru ca sunt alte orase mai mici care au o astfel de echipa. O sa vedeti si spectatori la meciuri si altfel se vor dezvolta si grupele de copii si juniori. Trebuie insa sa avem baza materiala, este de parere presedintele Ioan Morar.

Chiar daca, potrivit conducerii clubului, principala vina pentru rezultatele negative din ultima perioada le apartine jucatorilor, antrenorul Marius Pasca nu exclude varianta unei plecari de la echipa, in cazul in care rezultatele pozitive nu vor aparea in etapele viitoare. Este ingrijorator faptul ca anumiti jucatori persista in greseli de la meci la meci, iar eu, ca antrenor, imi pun un mare semn de intrebare. Jucatorii trebuie sa constientizeze ca ne aflam intr-o situatie dificila. Uitandu-ma in urma, de cand sunt antrenor, niciodata nu am avut o situatie atat de delicata. Este o responsabilitate pe care ne-am asumat-o atat eu, ca antrenor, cat si domnul Morar, ca presedinte, in momentul in care am renuntat in iarna la anumiti jucatori. Meciul urmator, cu Unirea Floresti este foarte important, pentru ca va trebui sa-l castigam. Daca vom continua in acest fel, eu, ca antrenor, sunt constient ce trebuie sa fac, nu trebuie sa-mi spuna nimeni nimic. Insa, chiar daca avem un inceput de campionat cu echipe grele, cred ca ne putem reveni in etapele urmatoare si sa ne indeplinim obiectivul. Va trebui insa ca anumiti jucatori sa-si schimbe atitudinea si nu vor profita de faptul ca avem pe banca mai multi juniori, a declarat tehnicianul zalauan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »