Prefectul critica clasamentul celor mai buni sportivi din Salaj

Magazin Salajean 22 decembrie 2011 0

Prefectul critica clasamentul celor mai buni sportivi din Salaj Prezent marti seara la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Salaj, prefectul Alexandru Vegh, a tinut sa faca unele observatii despre modul in care a fost intocmit in acest an clasamentul primilor zece sportivi ai judetului, fiind deranjat de faptul ca printre cei mai buni sportivi nu se numara si componenti ai echipelor reprezentative din judet. Observ ca in acest clasament avem karate, atletism si un sport mai putin cunoscut, radioamatorism. Nu vad insa niciun sportiv de la echipele reprezentative ale judetului, cum ar fi Remat sau HC Zalau. Nu am stiut pana acum care sunt criteriile dupa care se intocmeste clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului, am aflat azi (n.r. marti), insa cred ca pe viitor ar trebui modificate putin aceste criterii. Nu contest meritele celor care au fost premiati in aceasta seara, fiindca au muncit mult pentru a ajunge aici. Consider insa ca cei care intocmesc acest clasament ar trebui sa se orienteze altfel pe viitor, este de parere prefectul Alexandru Vegh.

Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Salaj a avut loc la Sala Avram Iancu din cadrul Primariei Zalau, in cadrul aceluiasi eveniment fiind facuta si premierea celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalau.

In topul celor mai buni sportivi ai CSM Zalau, pe primul loc s-a situat atleta Paula Todoran, sportiva pregatita de Mirel Seisanu. Daca in anii anteriori clubul se mandrea cu rezultatele obtinute la atletism si tenis de masa, in acest an, boxul a fost cel mai prezent sport in clasamentul clubului, nu mai putin de 14 pugilisti fiind inclusi in topul celor mai buni sportivi.

Pe pozitia secunda s-a situat radioamatoristul Aurel Tarziu, urmat in clasament de pugilistii Adrian Poputea si Ancuta Salajean, ambii clasandu-se pe locul trei. Tot de la box, Diana Chis s-a situat pe pozitia a IV-a, urmata de Iacob Flavia (locul 5), Gabriela Pintea (locul 6), Sergiu Maxim (locul 7), Elekes Kinga (locul VIII), Szabo Robert, Andrada Vincze, Mihaela Pausan, Catalin Holhos si Sorana Salajan (locul 9), Cosmina Farcas, Lucica Cote, Torkos Henrieta si Adelina Papita (locul 10).

Clasamentul celor mai buni sportivi din Salaj a fost dominat insa de practicanti ai artelor martiale. Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, instructorul sectiei de karate de la Terra Kid Zalau, Calin Marincas, a fost desemnat si in acest an cel mai bun sportiv al judetului, totalizand 458,58 de puncte. Paula Todoran a ocupat pozitia a doua, in timp ce locurile trei si patru au fost ocupate de alti sportivi de la CS Terra Kid Zalau, Iulia Clitan si Marc Crecan. Atleta de la CSS Zalau, Ioana Dan a ocupat pozitia a V-a, urmata de doi karateka de la CS Vidalis Zalau, Cristian Boldut si Sergiu Druhora. Dan Mirsidan, un alt atlet al clubului CSS Zalau, s-a clasat pe locul opt, iar ultimele doua pozitii au fost ocupate de Alin Marian (CS Taekwondo Zalau) si Aurel Tarziu, de la CSM Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »