Portar letonian la FC Zalău

Plecarea portarului Claudiu Chiş i-a obligat pe cei din conducerea clubului FC Zalău să caute înlocuitor pentru acesta, având în vedere că singurul goalkeeper rămas la echipă este Cristian Man. La reunirea echipei, ce a avut loc marţi după-amiază, printre jucătorii prezenţi la prima şedinţă de pregătire s-a regăsit şi un portar letonian, Edgars Portnojs, goalkeeper adus în ţară de clubul Steaua, evoluând pentru echipa a doua a „roş-albaştrilor”. Portnojs a jucat timp de două sezoane şi la Gaz Metan Mediaş, dar tot pentru echipa a doua, iar în ultima perioadă a jucat la Arieşul Turda, fosta echipă pregătită de zălăuanul Marius Paşca.

Pe lângă portarul din Letonia, la echipă au mai fost aduşi în probe trei jucători care au terminat junioratul la Liberty Salonta şi au evoluat în ultima perioadă în Liga a IV-a Bihor: Vasile Petroiu (mijlocaş central), Remus Varodi (fundaş central şi fundaş dreapta) şi Octavian Cîrjan (atacant). Sub comanda antrenorilor Călin Pop şi Cristian Oros se mai află un jucător din Râmnicu Vâlcea, Ionuţ Culcescu (mijlocaş central), ce a evoluat ultima dată la FC Balş (Liga a III), Banik Norbert, mijloaş adus de la CS Crasna şi trei jucători de la AS Chieşd, Andrei Lăcătuş (mijlocaş ofensiv), Paul Chiş (mijlocaş ofensiv, atacant) şi Mihai Gui (fundaş central). Andrei Lăcătuş a mai fost în probe la FC Zalău, iar Paul Chiş chiar a evoluat la clubul zălăuan atât la juniori, cât şi pentru echipa de seniori.
La antrenamentul de marţi a mai fost prezent Daniel Bogman, mijlocaş central ce a evoluat ultima dată în Liga a III-a, la CS Oşorhei. Acesta a ajuns deja la un acord cu clubul zălăuan. „Ne-am înţeles cu jucătorul, a semnat contractul şi rămâne doar să-l legitimăm”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Lotul prezent la reunirea echipei FC Zalău: Cristian Man, Edgard Portnojs – Gabriel Ţiriac, Viorel Ionaşcu, Mihai Cherecheş, Raul Silaghi, Alexandru Pop, Andrei Ghiuruţan, Daniel Supuran, Cătălin Lazărm Raul Marian, Rareş Hosu, Marin Gliguţă, Darius Varga, Marin Gliguţă, Cosmin Cosma, Vlad Lung, Andrei Lăcătuş, Paul Chiş, Mihai Gui, Vasile Petroiu, Octavian Cîrjan, Remus Varodi, Ionuţ Culcescu, Daniel Bogman, Mihai Pocol, Cătălin Meseşan şi Banik Norbert.

Leave a Comment