Pornesc cu prima sansa

Magazin Salajean 21 martie 2008 0

Pornesc cu prima sansaDupa victoria de sambata in fata Stelei, voleibalistii pregatiti de Vlaicu si Lazar au prima sansa in cele doua meciuri de la finalul acestei saptamani de la Bucuresti

O victorie intr-unul din cele doua meciuri pe care Remat Zalau urmeaza sa le sustina la finalul acestei saptamani in capitala, in fata echipei Steaua Bucuresti ar fi suficient ca formatia de la poalele Mesesului sa isi asigure un loc pe podium si, totodata, o calificare in cupele europene. In paritda de la finalul saptamanii trecute, Gontariu si compania au castigat cu scorul de 3 – 0 in fata ros-albastrilor. In cazul unei victorii in capitala, VM Remat Zalau va urca pe locul trei si va intalni in faza urmatoare a play-off-ului ocupanta locului secund. Daca va pierde ambele meciuri in fata Stelei, voleibalistii zalauani vor ramane pe pozitia a sasea, pe care au si terminat prima parte a campionatului si vor intalni in urmatoarea faza a play-off-ului formatia de pe locul sapte. Antrenorul echipei zalauane, Aurel Vlaicu, ne-a precizat ca singurul jucator cu probleme din lotul zalauan este Daniel Todoran, care mai acuza unele dureri la tendon. Sper insa ca si Todoran sa se refaca complet pana la ora meciului. Trebuie sa ne mobilizam foarte bine, fiindca daca vom juca la fel ca in partida de la Zalau, vom reusi sa castigam una din cele doua partide, a precizat tehnicianul zalauan. In acest moment, emotiile cele mai mari sunt in tabara bucuresteana, fiindca Steaua nu are voie sa faca nici un pas gresit in disputele de pe teren propriu. Cele doua partide dintre Steaua si Remat Zalau sunt programate sambata, de la ora 11, respectiv duminica, de la ora 11.

Simleuanii au sanse nule

Cea de-a doua echipa salajeana din Divizia A1 la volei, Phoenix Simleu Silvaniei, are sanse aproape nule de a ramane pe prima scena a voleiului romanesc si in urmatorul sezon. Dupa esecurile usturatoare suferite saptamana trecuta in propriul fief, scor 3 – 0 in ambele partide, este greu de crezut ca Munteanu si compania vor invinge in toate cele trei partide programate la finalul acestei saptamani la Cluj, in fata Universitatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »