Pompierii salajeni, premianti la competitiile sportive nationale

Magazin Salajean 26 iunie 2012 0

Pompierii salajeni, premianti la competitiile sportive nationalePompierii salajeni s-au remarcat in competitiile sportive de volei, tenis de masa si minifotbal organizate, zilele trecute, fie la nivel national, fie in plan local. Cel mai bun rezultat a fost obtinut la finala competitiei de tenis de masa, unde Dan Farcas, la categoria sub 35 de ani, si-a adjudecat prima pozitie pentru al cincilea an consecutiv.

Secunzi la volei, in MAI

Purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca, in perioada 17-23 iunie, in municipiul Drobeta Turnu-Severin, judetul Mehedinti, s-a desfasurat etapa finala a competitiei de volei a Ministerului Administratiei si Internelor. In concurs au fost inscrise 12 echipe reprezentand toate armele din minister: politie, politie de frontiera, pompieri si jandarmi. Dupa desfasurarea partidelor echipa unitatii s-a clasat pe un merituos loc secund, a declarat Lucian Jacodi.

Din lotul participant la competitie au facut parte si inspectorul sef al ISU Salaj, Adrian Chichisan, Gavril Gale, Paun Mastan, Gabriel Somoi, Osvath Sandor, Ciprian Verdes, Radu Stoica, Adrian Rada si Nicolae Nicoara.

Concurenti de top la tenis de masa

O alta competitie nationala care a adus in fata cadrele de pompieri din judet este Cupa A.S.P.R, editia 2012 la tenis de masa, organizata de Asociatia Sportiva a Pompierilor din Romania. Etapa finala a avut loc in perioada 18-21 iunie, in sala olimpica pentru tenis de masa din municipiul Bistrita. La acest concurs, unitatea salajeana a fost reprezentata de catre Dan Farcas si Ioan Rutas, care au obtinut rezultate foarte bune. Dan Farcas, la categoria sub 35 de ani, si-a adjudecat pentru al cincilea an consecutiv prima pozitie. De asemenea, la dublu masculin, cei doi pompieri salajeni au obtinut primul loc, a afirmat sursa citata anterior.

Premiati la campionatul de minifotbal

La baza sportiva Onix Traian din Zalau s-a desfasurat, duminica seara, festivitatea de premiere a campionatului de minifotbal Ligile I si II. In cadrul ligii a doua Trans Osanu, editia 2011-2012, echipa Focus din cadrul ISU Salaj s-a clasat pe primul loc, reusind accederea in liga I a campionatului de minifotbal pentru viitorul sezon.

Dupa festivitatea de premiere, echipa Focus a jucat in finala Cupei Romaniei de minifotbal al judetului Salaj, reusind sa ajunga la acest nivel devansand echipe cu experienta din prima liga. Dupa un meci spectaculos, echipa Focus a ocupat locul II, cedand in fata echipei Autoland Hosu la loviturile de departajare de la 7 metri.

Componenta lotului a fost urmatoarea: Adrian Dobocan, Gheorghe Marcus, Nicolae Chisciure, Alin Muresan, Tiberiu Cozma, Tudorel Teglas, Ioan Magdas, Ilie Ardelean, Alexandru Teglas, Adrian Marian si Viorel Sana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »