Polonezul Sordyl rămâne pe banca Rematului

Marius Morar 28 noiembrie 2012 1
Polonezul Sordyl rămâne pe banca Rematului

“Banca tehnică nu se va schimba”, spune preşedintele Stelian Potroviţă

Cu toate că abia luni va avea loc o şedinţă a Consiliului Director, preşedintele clubului Remat Zalău, Stelian Potroviţă, ne-a precizat miercuri, după întâlnirea pe care conducerea clubului a avut-o cu cei doi antrenori (Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie) că nu vor avea loc schimbări la nivelul băncii tehnice, aşa cum s-a vehiculat după înfrângerea de la Şimleu Silvaniei. “Marţi am stat de vorbă cu fiecare jucător în parte, iar azi (miercuri, n.r.) cu antrenorii, pentru a afla părerea fiecăruia în parte. Ne-am dat seama că putem avea încredere în continuare în banca tehnică, însă este clar că avem nevoie de trei jucători – un fals, pentru că Nagy nu este încă refăcut complet, un ridicător şi o extremă. Suntem deja în tratavice cu anumiţi jucători, iar la finalul turului vom stabili pe cine putem aduce. Ne-am confruntat şi cu o serie de probleme de sănătate în lot însă, trecând peste toate aceste aspecte, este clar că trebuie să se ia măsuri atât împotriva antrenorilor, cât şi a jucătorilor. Toţi trebuie să răspundă pentru parcursul ruşinos din prima parte a campionatului. Deciziile finale le vom lua însă luni, în Consiliul Director”, a declarat preşedintele Potroviţă.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. cetatean 28 noiembrie 2012 at 16:58 - Reply

    P[rcovita ceea mai buna masura ar fi sa dispari tu din peisaj, pt ca esti total paralel cu ac activitate , la fel ca la primarie, Pleaca lipidinosule ca esti din ce in ce mai penibil si scarbos !

Lasa un Raspuns »