Polonezul Mariusz Sordyl se gândeşte la demisie

Extrem de dezamăgit după înfrângerea de la Dinamo, a patra a sezonului, antrenorul Polonez Mariusz Sordyl a precizat că se va gândi bine ce va face pe viitor, pentru că nu mai înţelege ce se întâmplă la echipă.
„Astăzi (vineri, n.r.) nu am jucat foarte rău, mai ales în primele trei seturi. Cred însă că trebuie să punem întrebarea în vestiar, dacă vrem să câştigăm. Jucăm bine până la un moment dat şi apoi greşim foarte mult. Repet, trebuie să ne întrebăm dacă vrem să câştigăm. Sincer şi eu trebuie să îmi pun această întrebare pentru că nu-mi place deloc ce se întâmplă în teren şi trebuie să mă gândesc bine ce voi face în viitor. Asta e tot, am avut totul la dispoziţie să câştigăm meciul, însă la un moment dat parcă nu am mai vrut să câştigăm”, a declarat polonezul.
Întrebat dacă una dintre problşeme ar fi liopsa unui ridicător sau a unui fals, Sordyl a adăugat: „cred că avem în acest moment dat un lot bun, poate nu pentru Liga Campionilor, dar sigur pentru campionat. Nu este vorba în acest moment de ridicător sau de fals, sau de alt jucător, cred că este vorba despre echipă. Pentru moment nu suntem o echipă”.

One Thought to “Polonezul Mariusz Sordyl se gândeşte la demisie”

  1. suporter

    hai sa fim seriosi, unde mai gaseste anonimul polonez o vaca de muls ca aici

Leave a Comment