Politistii salajeni au organizat intreceri sportive de ziua lor

Magazin Salajean 23 martie 2012 0

Politistii salajeni au organizat intreceri sportive de ziua lorCu ocazia Zilei Politiei Romane, marcata anual la data de 25 martie, Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Salaj a organizat si o serie de intreceri sportive, la unele dintre ele stabilindu-se castigatorii. La skandenberg, la bratul stang, agentul principal Dorin Baidoc (Pol. Simleu Silvaniei) a castigat locul intai, fiind urmat de subcomisarul Ioan Santavan (Pol. Simleu Silvaniei) si agentul primar Sorin Rosan (Pol. Mun. Zalau). Tot Dorin Baidoc a reusit sa castige intrecerea de skandenberg si la bratul drept, fiind urmat tot de Ioan Santavan. Locul trei i-a revenit agentului sef Gavril Tarlea (Pol. Mun. Zalau).

La tenis de masa, cel mai bun a fost agentul sef Vasile Rablau, urmat de agentul sef Gabriel Cilik si agentul sef Lucian Pop, toti trei din cadrul Serviciului de Interventie Rapida.

Turneul de minifotbal a fost castigat de Politia Cehu Silvaniei, iar locul doi i-a revenit Serviciului de Investigare a Fraudelor. Pe treapta a treia s-a situat echipa Sectiei de Politie 5-7-8. Serviciul Politie Rutiere s-a clasat pe locul patru, locul cinci i-a revenit Politiei Municipiului Zalau, iar pe locul sase s-a clasat Politia Jibou.

Au fost organizate competitii de volei si minifotbal la care au participat si alte institutii. La volei, cea mai buna echipa a fost a Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj, urmat de Primaria Simleu Silvaniei si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Salaj. La minifotbal, cea mai buna echipa a fost Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, in timp ce locul doi i-a revenit Inspectoratului pentru situatii de Urgenta Salaj, iar locul trei, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj.

Concursul de sah a avut loc ieri dupa-amiaza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »