Poliţist sălăjean, pe podium la finala Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al MAI

Stadionul „Cluj Arena” a fost săptămâna trecută gazda finalei Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor, eveniment la care au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj.
Adriana Ilieş, agent şef adjunct în cadrul Poliţiei Municipiului Zalău şi Nicolae Dan Maxim, agent principal în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sunt cei doi sălăjeni prezenţi la evenimentul desfăşurat la Cluj-Napoca.
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Nicolae Dan Maxim, care s-a clasat pe poziţia a III-a în proba de aruncare a greutăţii, la categoria de vârstă până în 30 de ani. Bila de concurs a cântărit 7,260 de kilograme, la fel ca cele din concursurile rezervate sportivilor profesionişti, iar aruncarea poliţistului zălăuan a măsurat 11,29 metri.
Adriana Ilieş a participat la săritura în lungime, clasându-se la final pe locul patru, cea mai bună săritură a acesteia fiind de 3,88 metri.
La etapa finală de la Cluj-Napoca au participat peste 300 de reprezentanţi ai armelor din minister, care s-au întrcut în probele de aruncare a greutăţii, săritura în lungime şi cros.

Leave a Comment