Poliţiştii i-au “amendat” pe profesori

Magazin Salajean 23 iunie 2011 0

Poliţiştii i-au “amendat” pe profesori

Noua Bază Sportivă Onix, din cartierul Traian, a organizat prima ediţie a Cupei Firmelor şi Instituţiilor, competiţia finalizându-se marţi seara, la ora 22, când a fost programată festivitatea de premiere.

Luni au avut loc trei din partidele ultimei faze, pentru stabilirea locurilor 7 – 8, 9 – 10, respectiv 11 – 12, iar marţi, celelalte trei jocuri: partida pentru stabilirea locurilor 5 – 6, finala mică, iar apoi finala mare.

Pentru locurile 11 – 12 s-au duelat Pedrollo şi Ianus, scorul final fiind 6 – 3. Primăria Zalău a câştigat fără probleme duelul cu Poliţia Locală, pentru stabilirea locurilor 9 – 10, scorul final fiind 8 – 4. Multicomul nu a forţat deloc pentru un categoric 13 – 1 cu Banca Transilvania, firma condusă de Gavril Iepure terminând astfel pe poziţia a VII-a. În meciul pentru locurile 5 – 6, Fan Curier Basarab a învins Electrica cu scorul de 5 – 3, iar finala mică a fost câştigată surprinzător de APIA, cu scorul de 4 – 3, după ce adversara acesteia, Total AS, conducea la un moment dat cu scorul de 3 – 2.

Mult aşteptata finala mare a pus faţă-n faţă echipele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. Chiar dacă au dispus de un lot mult mai numeros decât cel al profesorilor, care au jucat cu o singură rezervă, poliţiştii au câştigat finala mai greu decât o arată scorul, 3 – 0. În prima parte a întâlnirii s-a înscris un singur gol, însă la reluare profesorii puteau egala şi chiar prelua conducerea, ratând câteva ocazii foarte bune de a înscrie. Nici norocul nu a fost de partea dascălilor care au trimis de două ori mingea în bară, în timp ce poliţiştii au făcut-o şi ei o dată.

Cel mai bun marcator al turneului a fost desemnat jucătorul Florin Morar, de la echipa profesorilor, cu 17 reuşite, în timp ce Elekes Andrei, de la Total AS, a fost desemnat cel mai bun portar. Ambii au primit din partea organizatorilor câte o cupă şi diplomă.

Organizatorii le-au oferit câte o minge şi o diplomă tuturor echipelor participante, iar primelor patru clasate şi câte o cupă. Câştigătoarea a fost răsplătită şi cu un set de 12 echipamente.

La festivitatea de premiere au fost prezenţi şi inspectorul şcolar general, Ioan Abrudan şi directorul APIA Sălaj, Virgil Ţurcaş.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »