Podium zalauan la Memorialul Mike Stefan

Magazin Salajean 16 septembrie 2008 0

Podium zalauan la Memorialul Mike Stefan

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit la finalul saptamanii trecute cea de-a noua editie a Memorialului Mike Stefan, turneu de tenis de masa la care au fost prezenti aproximativ 100 de sportivi din intreaga tara.

Competitia s-a desfasurat la patru categorii de varsta (seniori, juniori I, junioare I si juniori II). Daca la trei dintre cele patru categorii pe podium nu s-a situat nici un zalauan, la junioare I, pe primele trei locuri s-au situat doar sportive de la CSS – CSM Armatura Zalau. Astfel, pe primul loc s-a clasat Vincze Andrada, pe pozitia a doua Andreea Dodean, iar pe locul trei Demeter Boglarka. La juniori I, zalauanul Alin Ciupe s-a clasat pe pozitia a cincea, pierzand in meciul pentru intrare in semifinale cu scorul de 4 – 2, dupa ce a condus cu scorul de 2 – 0. Rezultatele complete la seniori au fost urmatoarele: 1. Mihai Marchis (CSM Cluj), 2.

Alexandru Gheorghe (ACTT Bucuresti), 3. Ionut Seni (ACTT Bucuresti) si Ionut Oancea (ACTT Bucuresti). La juniori I, pe primul loc s-a clasat Turoczi Andras (Liceul Nagy Mozesz Targu Secuiesc), pe locul doi Mihai Sargu (LPS – CSM Bistrita), iar pe pozitia a treia s-au clasat Razvan Galatan (LPS – CSM Bistrita) si Bogdan Pugna (LPS – CSM Bistrita). La juniori II, podiumul a fost alcatuit din: Kanabe Szilard (Lic. Nagy Mozesz Targu Secuiesc), Veres Zoltan (Lic. Nagy Mozesz Targu Secuiesc) si Szocs Tamas (Lic. Nagy Mozesz Targu Secuiesc). Primii trei de la fiecare categorie au primit din partea organizatorilor cupe, medalii si premii in bani. S-au acordat si patru premii speciale sportivilor de la CSS – CSM Armatura Zalau, acestia fiind Demeter Boglarka, care este nepoata celui in memoria caruia s-a organizat concursul, Vincze Andrada, Alin Ciupe si Andrei Margin. Sportivii nostri au avut o evolutie buna, per ansamblu. Ciupe putea mai mult, fiindca a condus cu 2 – 0 in meciul pentru intrarea in semifinale, a afirmat antrenorul Victor Puie. La finalul acestei saptamani va avea loc prima etapa din Divizia A la masculin, urmand ca in 29 septembrie sa aiba loc prima etapa din Superliga la feminin. Organizatorii acestui Memorial au fost CSM Armatura Zalau, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport, Asociatia Judeteana de Tenis de Masa si in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »