Podium salajean la Campionatul National de volei al MAI

Magazin Salajean 30 iunie 2009 0

Podium salajean la Campionatul National de volei al MAI

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit saptamana trecuta Campionatul National de volei destinat ramurilor din Ministerul Administratiei si Internelor. Echipele participante au fost repartizate in doua grupe, astfel: Grupa I – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, ISU Salaj si IJJ Bihor, in timp ce din Grupa a II-a au facut parte: Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Salaj, Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj, ISU Neamt si Scoala de Subofiteri de Politie Slatina. In urma desfasurarii partidelor din grupe, in finala s-au intalnit echipa Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj si cea a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj. Echipa jandarmilor s-a impus cu scorul de 3 – 0, devenind astfel campioana nationala, in timp ce echipa politistilor a fost nevoita sa se multumeasca cu pozitia secunda. Locul trei i-a revenit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj, urmat de ISU Neamt, Scoala de Subofiteri de Politie Slatina, ISU Bucuresti, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj si IJJ Bihor. La festivitatea de premiere, echipele participante au primit din partea organizatorilor cupe si diplome. Organizatorii au tinut sa multumeasca la final Primariei Zalau, Prefecturii Salaj, Consiliului Judetean Salaj, Inserco, Reiffeisen Bank, Fan Courier si Cemacon pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei.

Lotul IJJ Salaj: Mircea Abraham, Cristian Boroianu, Ionut Buciu, Ioan Hodisan, Ioan Codeus, Hadade Dan, Lucian Ionutas, Nicolae Lehene, Nicolae Har si Adrian Barburas.

Lotul IPJ Salaj: Marius Lazar, Ciprian Buta, Gabi Terhes, Calin Lucaci, Liviu Crisan, Florian Jula, Alexandru Stirb, Ioan Filip, Ioan Vaida, Marian Ionute, Dan Tarle.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »