Pilotii salajeni de karting, premiati de primarul Simleului

Magazin Salajean 12 aprilie 2012 0

Pilotii salajeni de karting, premiati de primarul SimleuluiPrimarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, a acordat, ieri, in cadrul unei festivitati organizate la Primaria orasului Simleu Silvaniei, diplome si premii in bani celor patru salajeni practicanti ai karting-ului, care au obtinut rezultate deosebite la Campionatul National.

Cele mai bune rezultate au fost inregistrate de simleuanul Nagy Otto Eduard si zalauanul Adrian Todoran, acestia devenind primii campioni nationali din Salaj la karting, de dupa Revolutie. Cei doi au primit din partea primarului Septimiu Turcas cate o diploma de excelenta si cate un premiu in valoare de 200 de lei. De asemenea, vicecampionul national, zalauanul Biro Peter a primit din partea primarului Septimiu Turcas o diploma si un premiu in valoare de 150 de lei, iar fratele acestuia, Biro Tamas, ocupant al locului III, a primit diploma de excelenta si un premiu in valoare de 100 de lei. Cred ca este important sa recunoastem si sa rasplatim de fiecare data performanta, in orice domeniu. Cred ca trebuie sa le aratam, macar atat cat ne permit posibilitatile, recunostinta acestor tineri care ne fac cinste si care, iata, poarta cu mandrie stindardul orasului nostru peste tot pe unde merg. La randul nostru ne mandrim cu ei si cu cei care ii antreneaza si sper ca aceste performante sa fie continuate si multiplicate atat in karting si alte sporturi, cat si in celelalte domenii, a declarat primarul Septimiu Turcas.

Nagy Otto Eduard este elev in clasa a XII-a la Grupul Scolar Ioan Ossian Simleu Silvaniei si a obtinut titlul de campion national la categoria 125 cmc KZ. Adrian Todoran, elev in clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau, a devenit campion national la categoria 100 cmc juniori. Vicecampionul national la categoria mini 80cmc, Biro Peter, este elev la Scoala Generala Simion Barnutiu Zalau, in timp ce fratele acestuia, Biro Tamas, este elev la Liceul Gheorghe Sincai din Zalau, obtinand locul trei la categoria 125 cmc KZ. Cei patru sportivi reprezinta Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, iar in urma rezultatelor obtinute de acestia, echipajul simleuan s-a clasat pe locul trei in clasamentul general pe echipaje, depasind cluburi cu traditie in acest sport, cum ar fi cele din Iasi, Cluj, Suceava, Satu Mare, Oradea sau Baia Mare.

La Campionatul National de Karting au participat peste 70 de piloti din 30 de judete, iar Gala Campionilor a avut loc saptamana trecuta, la Turda, unde au fost prezenti si cei patru salajeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »