Piesa scurta pentru Phoenix

Magazin Salajean 10 februarie 2010 0

Piesa scurta pentru Phoenix

Voleibalistilor de la poalele Magurii le-au trebuit doar 49 de minute pentru o victorie in fata celor de la Pro Volei Arad

Phoenix Simleu Silvaniei – Pro Volei Arad 3 – 0 (14, 12, 14)

Faza a doua a Diviziei A1 la volei masculin a debutat la finalul saptamanii trecute, Phoenix Simleu Silvaniei intalnind pe teren propriu Pro Volei Arad. Victoria simleuanilor a survenit dupa numai 49 de minute de joc, toate seturile fiind castigate la o diferenta de peste zece puncte.

De altfel, gruparea de la poalele Magurii a dispus in ambele manse de aradeni si in prima parte a campionatului, 3 – 1 in deplasare si 3 – 0 pe teren propriu. Fara Mircea Abraham si Andrei Harlisca in sextetul de baza, simleuanii au mers cap la cap cu aradenii pana la scorul de 8 – 8, dupa care au urmat sase servicii ale lui Ionut Silaghi, fructificate de coechipieri, care au dus scorul la 14 – 8. Diferenta a crescut la puncte odata cu trecerea timpului (20 – 10), scor de la care gazdele s-au impus usor (25 – 14). Setul al doilea a fost si mai usor pentru simleuani, care, de la scorul de 7 – 6, au facut 12 – 6 pe serviciul lui Kis si de la 19 – 12 au facut 25 – 12 pe serviciul lui Pantea.

Ultimul set a durat 13 minute, diferenta fiind aceeasi ca in primul set. De la 11 – 7 scorul a devenit 17 – 7 cu Predescu la serviciu, iar dupa 20 – 10 s-a facut 25 – 14. Sambata urmeaza turul II din etapa intai a play-off-ului, Phoenix Simleu Silvaniei urmand sa evolueze in deplasare, in fata celor de la Pro Volei Arad

Phoenix Simleu Silvaniei: Ionut Silaghi (cpt), Radu Predescu, Kiraly Andras, Eugen Ilies, Constantin Pantea si Kis Gabriel. Antrenor: Mircea Abraham. Director Tehnic: Teofil Chis.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »