„Piesă” dificilă pentru Phoenix Şimleu Silvaniei

Sâmbătă, ora 17, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

Ştiinţa Explorări Baia Mare – CS Phoenix Şimleu Silvaniei

Clasată pe locul şapte cu patru etape înaintea finalului primei părţi a Diviziei A1, Phoenix Şimleu Silvaniei va avea de susţinut un examen dificil sâmbătă, în deplasare, pe terenul formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. Formaţia pregătită de Marius Botea şi Sorin Pop ocupă poziţia a şasea, având un avans de 14 puncte faţă de echipa şimleuană. „Va fi un meci foarte greu, mai ales că Baia Mare vine după o înfrângere la Dej. Am pierdut şi acasă în faţa lor, iar pe teren propriu sunt şi mai greu de bătut. Baia Mare este o echipă bine închegată, care joacă foarte bine pe teren propriu. Dacă vom juca mai bine decât am făcut-o cu Unirea Dej vom putea obţine ceva din acest meci”, este de părere antrenorul Phoenix-ului, Mircea Abraham.
Din păcate, tehnicianul şimleuanilor nu va putea conta pe coordonatorul Ionuţ Teleleu, care nu a efectuat niciun antrenament în această săptămână, din cauza unor probleme de sănătate. Nici universalul Răzvan Vîlcelean nu este refăcut în totalitate, acesta fiind internat în spital săptămâna trecută, după ce a suferit o viroză respiratorie.
Formaţia şimleuană va fi susţinută la Baia Mare şi de un număr de aproximativ 50 de suporteri.
Meciul dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Phoenix Şimleu este programat sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

 

Leave a Comment