Phoenix vrea sa cante din nou pe prima scena

Magazin Salajean 28 septembrie 2011 0

Phoenix vrea sa cante din nou pe prima scena

Conducerea echipei Phoenix Simleu Silvaniei si autoritatile locale doresc ca echipa de la poalele Magurii

sa promoveze in Divizia A1 la finalul sezonului 2011 – 2012

Reprezentanta Salajului in Divizia A2 Vest la volei masculin, Phoenix Simleu Silvaniei, va debuta sambata in noul sezon, urmand sa intalneasca pe teren propriu CS Avantul Torpi Targu Mures.

Obiectivul echipei in noul sezon este promovarea in Divizia A1, acolo unde a evoluat ultima data in urma cu trei ani, retorgradand la finalul sezonului 2007 – 2008. Dorinta noastra si a autoritatilor locale este de a promova. Este un obiectiv pe care ni-l dorim cu totii, insa nu se pune presiune asupra echipei, ne-a declarat presedintele Ioan Puscas.

Din pacate, din lotul simleuan va lipsi in prima parte a campionatului coordonatorul Sergiu Ilies, care va fi in continuare indisponibil din cauza rupturii de ligamente suferite in aceasta vara. Daca il aveam de la inceput si pe Sergiu Ilies altfel ar fi stat lucrurile. Asa insa va fi mai complicat, dar nu imposibil, a mai precizat presedintele clubului Phoenix.

Din Seria Vest a Diviziei A2 mai fac parte echipele: CSM Campia Turzii, CS ProVolei Arad, CS Chimszed UMF Cluj, LPS CSS Bihorul Oradea, CS Avantul Torpi Targu Mures, CNE LAPI Dej si CNMB Vartex Ramnicu Valcea.

Campionatul se va desfasura in trei faze. In prima faza se vor disputa jocuri tur – retur, fiecare cu fiecare, pe durata a 14 etape, in perioada 1 octombrie 2011 si 4 februarie 2012. Faza a II-a, play-off-ul, va avea doua etape. In etapa I, cu trei tururi, se va juca dupa sistemul cel mai bun din trei jocuri, in 18 si 25 februarie 2011, respectiv 3 martie 2012. In etapa a II-a, tot cu trei tururi, echipele castigatoare in etapa I vor juca intre ele, iar invinsele intre ele, tot dupa sistemul cel mai bun din trei jocuri, in 31 martie, 7 si 21 aprilie 2012. La faza a III-a, cea a turneului de promovare in Divizia A1, vor participa echipele castigatoare dupa faza a II-a (play off), in perioada 18 – 20 mai 2012.

Sistemul de punctare a ramas neschimbat fata de anul trecut. Se vor acorda trei puncte pentru victoria cu 3-0 si 3-1 la seturi, doua puncte pentru victoria cu 3-2 la seturi, un punct pentru infrangerea cu 2-3 la seturi, zero puncte pentru infrangerea cu 1-3 si 0-3 la seturi sau forfait (neprezentare, 0-75). Nu sunt restrictii de varsta si vor putea fi folositi juniori cu dubla legitimare de la orice echipa din tara.

Conducerea CS Phoenix are urmatoarea componenta: Ioan (Onut) Puscas

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »