Phoenix Şimleu ţinteşte prima victorie a sezonului

Sâmbătă, ora 18, Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei
Phoenix Şimleu Silvaniei – Ştiinţa Expl. Baia Mare

După calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei a avut un debut nefericit de sezon, pierzând sâmbăta trecută, pe teren propriu, cu scorul de 0 – 3, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti. Nici partida de mâine nu va fi însă una uşoară pentru echipa antrenată de Mircea Abraham, voleibaliştii şimleuani urmând să întâlneacă, tot pe teren propriu, vicecampioana din urmă cu două sezoane, Ştiinţa Explorări Baia Mare. „Meciul cu Baia Mare va fi şi mai greu decât cel cu Dinamo, pentru că va fi o presiune mai mare asupra echipei, fiind şi o dorinţă mai mare de a câştiga. Dacă vom evolua mai bine decât în partida cu Dinamo vo avea şanse la victorie, altfel ne va fi foarte greu”, a afirmat tehnicianul Abraham.
Deşi este vorba de o nou-promovată, antrenorul echipei băimărene, Marius Botea, consideră că echipa sa trebuie să abordeze meciul cu maximă seriozitate, pentru că Phoenix Şimleu nu este o echipă de neglijat. „Chiar dacă jucăm cu o nou-promovată, Phoenix Şimleu are în componenţă jucători cu experienţă, care au jucat şi în prima divizie. Meciul nu va fi, în niciun caz, între o echipă de Divizia B şi o echipă consacrată. Ca să câştigăm va trebui să jucăm foarte bine, mai ales la serviciu şi preluare”, a declarat Marius Botea.
Partida dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programată mâine, de la ora 18, în Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment