Phoenix Şimleu spune “adio” Cupei României

Marius Morar 28 noiembrie 2012 1
Phoenix Şimleu spune “adio” Cupei României

Phoenix Şimleu – Dinamo 1 – 3 (29 – 31, 21 – 25, 25 – 23, 15 – 25)

Echipa şimleuană a pierdut cu acelaşi scor ca în prima manşă şi partida retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, 1 – 3 pe teren propriu, în faţa formaţiei Dinamo, ratând astfel calificarea în Final-Four-ul competiţiei.
După trei puncte consecutive câştigate de Dinamo în debutul actului întâi, Şimleul a revenit şi a avut plus doi la primul time-out tehnic. La al doilea au avut bucureştenii avans de două puncte, iar finalul a fost extrem de disputat, “alb-roşii” impunâmdu-se în prelungiri.
Elevii lui Daniel Rădulescu au condus la ambele time-out-uri tehnice în al doilea parţial, 7 – 8 şi 14 – 16 iar în final s-au impus destul de lejer la patru puncte, 25 – 21.
Deşi calificarea era deja transată în favoarea dinamoviştilor, jucătorii Phoenixului nu au dezarmat şi au profitat de relaxarea apărută în jocul oaspeţilor, câştigând setul trei cu 25 – 23, după ce Dinamo a condus cu 8 – 6 la primul time-out tehnic, iar Şimleul a avut avans de un punct la al doilea.
Voleibaliştii de la poalele Măgurii nu au avut puterea să trimită meciul în setul decisiv, Dinamo câştigând fără nicio emoţie setul patru, 25 – 15.
Phoenix Şimleu: Toth Gabor, Cristian Pop, Ionut Rus, Bokor Gabor, Marian Bala, Ovidiu Teuşan şi Paul Olar (libero). Au mai evoluat: Andrei Harlişca, Florin Filip, Gabriel Kis, Ionut Silaghi şi Sergiu Ivan. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga
Dinamo: Filip Despotovski, Paul Crăciun, Mircea Roman, Bogdan Mureşan, Marius Şoloc, Cristian Dincă, Alexandru Călin (libero). Au mai evoluat: Ricardo Pătran şi Răzvan Olteanu. Antrenor: Daniel Radulescu
“Dacă am fi câştigat primul set, probabil altfel ar fi fost soarta partidei. Din păcate în volei unul trebuie să câştige iar azi (miercuri, n.r.) nu am fost noi. Ne pare rău pentru susţinătorii care au umplut sala până la refuz, dar Dinamo a fost mai bună în ambele partide şi a meritat calificarea. Gândurile noastre se îndreaptă acum la meciul de sâmbătă, cu CSM Bucureşti, pentru că vom avea o partidă foarte dificilă”, aa declarat după meci antrenorul Şimleului, Mircea Abraham.
“A fost un meci foarte greu, ţinând cont că Şimleul venea după o perioadă foarte bună în care au scos punct la Constanţa şi au bătut Zalăul. Cred că setul doi a fost decisiv în ceea ce priveşte calificarea. Primul set a fost unul de luptă pe care mă bucur că l-am câştigat. Cred că i-am surprins cu serviciile noastre foarte bune. Ei nu au făcut preluarea cum trebuia şi acest lucru i-a impiedicat mult în construcţie. Oricum, Şimleul rămâne o echipă bătăioasă şi are şanse mari să facă o figură frumoasă în campionat”, consideră libero-ul formaţiei Dinamo, Alexandru Călin.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. turcan 28 noiembrie 2012 at 22:59 - Reply

    no ! s-o dus pe p**a campania voastra electorala :))))))

Lasa un Raspuns »