Phoenix Simleu Silvaniei si-a luat revansa in fata brasovenilor

Magazin Salajean 14 aprilie 2009 0

Phoenix Simleu Silvaniei si-a luat revansa in fata brasovenilor

Sala de sport a Colegiului Iuliu Maniu din Simleu Silvaniei a gazduit sambata, 11 aprilie 2009 partida de volei masculin din cadrul Campionatului National al Diviziei de Volei A2, seria Vest, dintre: C.S. Phoenix Simleu Silvaniei si Club Volei Municipal Brasov. Simleuanii au jucat pentru obtinerea locului intai in cadrul acestei competitii, urmand ca urmatorul meci sa conteze pentru turneul de promovare in primul esalon voleibalistic national, care se va desfasura pe terenul uneia dintre gruparile voleibalistice de la Brasov, Suceava sau Craiova.

Meciul a fost dominat de catre simleuani, care si-au adjudecat victoria dupa primele 3 seturi. Simleuanii s-au mentinut, de la debutul primului set, pe picior de egalitate cu brasovenii, scorul indicand pe tabela 4-4, 9-9, 16-19, 21-21. Primul set a fost putin mai dificil, mai ales la capitolul respingere, unde, pe fondul greselilor, brasovenii au obtinut puncte. Pe final, simleuanii au parte de o faza frumoasa prin Stoica, Mascovits, Negrean si Lung (la fileu), acesta din urma punctand pentru simleuani, oprind scorul la 25-23.

Setul secund este adjudecat gradual de simleuani, scorul evoluand de la 3-2, 6-5, 14-10, 20-16, finalul setului indicand pe tabela o diferenta de sase puncte (25-19). Servele lui Negrean au dat de furca brasovenilor, interventiile bune la fileu ale lui Silaghi si Lung majorand diferenta de scor pe tabela. Pe final de set, Stoica isi exerseaza aptitudinile de fotbalist, reusind sa puncteze, trimitand balonul cu piciorul peste fileu.

Harlisca si Boroeanu s-au achitat bine de datorie, contribuind la castigarea celui de-al treilea set, iar prestatia exemplara a lui Negrean a mentinut tabela pozitiva pentru simleuani. Scorul a pornit de la 4-1 pentru simleuani in primele minute de joc si s-a mentinut o diferenta de 3-5 puncte intre cele doua echipe (10-5, 17-14, 21-17, 25-19).

Am avut un inceput de meci mai greu, primul set fiind putin mai dificil, dar am sperat si am obtinut victoria. Se putea si mai bine, dar sunt multumit de evolutia si rezultatul echipei. Dupa infrangerea de la Brasov, am luptat si am reusit sa ne luam revansa in fata brasovenilor, a declarat antrenorul Mircea Abraham.

C.S. Phoenix Simleu-Silvaniei i-a avut in teren pe: capitanul de echipa Radu Stoica, Adrian Holhos, Marius Mascovits, Andrei Harlisca, Silviu Suson, Mihai-Ionut Silaghi, Dejan Bocerec, Emanuel Lung, Vlad Negrean, Cristian Boroeanu.

Club Volei Municipal Brasov s-a prezentat in teren cu: Florin Oprea, Leonard Constantinescu, Paul Craciun, Florin Balhaceanu, Ciprian Vitelaru, Mihai Cartacuzencu, Andrei Molnar, Eduard Popescu, Daniel Stancu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »