Phoenix Simleu Silvaniei, neinvinsa dupa trei etape

Magazin Salajean 22 octombrie 2009 0

Phoenix Simleu Silvaniei, neinvinsa dupa trei etape

Gruparea de la poalele Magurii si-a trecut in cont la finalul saptamanii trecute al treilea succes consecutiv din noul sezon

CSS 2 Bogdanlact Baia Mare – Phoenix Simleu Silvaniei 0 – 3 (-14, -27, -22)

Phoenix Simleu Silvaniei continua seria succeselor si dupa etapa de la finalul saptamanii trecute, cand a evoluat in deplasare, in fata echipei CSS 2 Bogdanlact Baia Mare. Desi lotul care a facut deplasarea la Baia Mare a fost unul destul de restrans, fiind alcatuit din opt jucatori, simleuanii si-au adjudecat victoria dupa numai trei seturi, cel mai disputat fiind al doilea, care a necesitat prelungiri. Primul set a fost castigat usor de Phoenix, care a avut un avans linistitor dupa numai cateva minute de joc, diferenta de la final fiind de 11 puncte. A urmat setul a doilea, cu multe rasturnari de scor, dar cu o revenire spectaculoasa a simleuanilor pe final de set. Baimarenii au condus cu 24 – 19, dupa care simleuanii au castigat cinci puncte consecutive, restabilind egalitatea la 24. S-a trecut apoi in prelungiri, unde Abraham si compania s-au impus cu 29 – 27.

Setul al treilea a fost din nou la carma echipei simleuane, care s-a impus la o diferenta de trei puncte. Dupa trei etape, gruparea simleuana ocupa pozitia secunda, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Rapid Bucuresti, echipa pe care o va intalni in 31 octombrie pe teren propriu. In etapa de la finalul acestei saptamani Phoenix Simleu Silvaniei va sta.

CS Phoenix: Ionut Silaghi, Andrei Harlisca, Kis Gabriel, Mircea Abraham, Radu Nastase si Eugen Ilies. Antrenor: Mircea Abraham. Director tehnic: Teofil Chis.

Clsament:

1. Rapid Bucuresti 3 3 0 9 – 1 6p

2. Phoenix Simleu Silv. 3 3 0 9 – 3 6p

3. U Timisoara 2 2 0 6 – 1 4p

4. UMF Unirea Cluj 3 1 2 5 – 7 4p

5. Provolei Arad 3 0 3 2 – 9 3p

6. Bogdanlact Baia Mare 2 0 2 1 – 6 2p

7. CNMB Rm. Valcea 2 0 2 1 – 6 2p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »