Phoenix Simleu Silvaniei face ultimele retusuri pentru turneul de baraj

Magazin Salajean 16 mai 2012 0

Phoenix Simleu Silvaniei face ultimele retusuri pentru turneul de barajEchipa antrenata de Mircea Abraham si Marius Oniga are sanse reale de a promova la finalul acestei saptamani in Divizia A1 de volei

Formatia Phoenix Simleu Silvaniei a castigat dreptul de a organiza turneul de baraj pentru promovarea in Divizia A1, turneu ce va avea loc la finalul acestei saptamani, in orasul de la poalele Magurii. Celelalte trei participante la turneul de baraj sunt: LPS CSS Bihorul Oradea, Stiinta Bacau si CSM Suceava. Antrenorul Mircea Abraham dispune de intreg lotul pentru turneul de la sfarsitul acestei saptamani. Sergiu Ivan a suferit in urma cu doua luni o fractura deschisa la degetul mic de la mana, insa, daca va fi nevoie, acesta va evolua pentru Phoenix, la finele saptamanii. Toate conditiile pentru organizarea turneului au fost indeplinite si asteptam cu incredere turneul. Ne dorim cu totii promovarea in Divizia A1, pentru ca acesta este si obiectivul propus la inceputul sezonului. La prima vedere, toate adversarele par accesibile. Cu Bihorul ne-am duelat si in serie si chiar daca au terminat in fata noastra, lucrurile se pot schimba la Simleu. Pe celelalte doua adversare le cunoastem mai putin, dar nu sunt echipe de speriat. Avm sansa noastra si trebuie sa profitam la maxim de ea, ne-a declarat antrenorul-jucator Mircea Abraham.

Turneul este programat vineri, sambata si duminica, in Sala Sporturilor Silvania, noua sala de sport a orasului, ocazie cu care va fi si inaugurata.

Vor avea loc cate doua meciuri zilnic, de la ora 16, respectiv 18. Avand in vedere ca este gazda turneului, formatia simleuana are dreptul de a-si alege ora de disputare, astfel ca va evolua in fiecare zi de la ora 18.

Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, echipele clasate pe primele doua locuri la finalul turneului obtinand promovarea pe prima scena a voleiului romanesc.

Lotul echipei Phoenix Simleu Silvaniei: Ioan Puscas, Sergiu Ilies, Mircea Abraham, Andrei Harlisca, Florin Filip, Kis Gabriel, Danut Florea, Sergiu Ivan, Eugen Ilies, Ionut Silaghi, Adrian Pop, Dacian Ardelean, Adrian Pantea. Antrenori: Mircea Abraham (principal), Marius Oniga (secund). Director tehnic: Teofil Chis.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »