Phoenix Şimleu se va reuni pe 1 august

magazinsalajean 27 iulie 2012 1
Phoenix Şimleu se va reuni pe 1 august

Cu mai puţin de o săptămână înainte de reunirea lotului echipei CS Phoenix Şimleu Silvaniei, nou promovata în divizia A1 a mai făcut un transfer. Ultima achiziţie a echipei pregătite de Mircea Abraham este secundul Marian Bala, jucător ce a evoluat în sezonul precedent la SCMU Craiova.

„Marian Bala este după părerea mea cel mai important transfer al echipei noastre de până acum!” – a afirmat Mircea Abraham după semnarea contractului cu jucătorul „oltean”.

Echipa din Şimleu Silvaniei se va reuni miercuri, 1 august, dar până la acea dată antrenorul grupării şimleuane mai doreşte să aducă la echipă un jucător experimentat, numele lui urmând a fi făcut public la începutul săptămânii vitoare

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. sorin 29 iulie 2012 at 09:24 - Reply

    ,felicitari celor de la simelul silvaniei pentru faptul ca tin vie spiritul acestui sport .felicitari tuturor celor care ajuta acesta echipa .

Lasa un Raspuns »