Phoenix Şimleu, învinsă în patru seturi la Piatra Neamţ

Marius Morar 26 septembrie 2012 1
Phoenix Şimleu, învinsă în patru seturi la Piatra Neamţ

Echipa masculină de volei Phoenix Şimleu Silvaniei nu a avut un debut prea bun de sezon, pierzând cu scorul de 1 – 3 primul meci oficial din noul sezon. Voleibaliştii antrenaţi de Mircea Abraham şi Marius Oniga au evoluat miercuri după-amiaza la Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru manşa tur din prima fază a Cupei României.
Şimleuanii au avut un început slab de partidă, pierzând primul set la nouă, dar s-au trezit repede la realitate şi s-au impus cu 25 – 22 în actul secund. A fost însă singurul set câştigat de formaţia promovată în această vară în Divizia A1, nemţenii câştigând cu 25 – 20 şi 25 – 16 parţialele trei şi patru.
Într-un alt meci al primei faze, CSM Agronomia Bucureşti s-a impus cu scorul de 3 – 2 în faţa voleibaliştilor de la Universitatea Cluj, după ce jucătorii pregătiţi de Bogdan Tănase au avut 2 – 0 la seturi. Clujenii s-au impus cu 25 – 20 în actul de debut şi cu 25 – 16 în al doilea parţial. A urmat însă o relaxare inexplicabilă în jocul formaţiei ardelene, ceea ce le-a permis gazdelor să egaleze rezultatul pe seturi, câştigând cu 25 – 17 şi 25 – 20 seturile trei şi patru, iar în tie-break s-au impus cu 15 – 6.
Al treilea duel al primei faze, cel dintre Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Explorări Baia Mare s-a încheiat tot în cinci seturi, cu victoria “roş-albaştrilor”.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. da 27 septembrie 2012 at 11:34 - Reply

    VICEPRESEDINTELE FRV NU AJUTA ECHIPA…LA LEGITIMAREA NOILOR JUCATORI

Lasa un Raspuns »