Phoenix Şimleu începe returul în Capitală

Sâmbătă, ora 15, Sala „Dinamo” din Bucureşti

Dinamo Bucureşti – Phoenix Şimleu Silvaniei

Debut de retur extrem de dificil pentru Phoenix Şimleu Silvaniei, formaţia antrenată de Mircea Abraham şi Marius Oniga urmând să evolueze în deplasare, în faţa ocupantei locului patru, Dinamo Bucureşti. Echipa şimleuană vine după un rezultat favorabil, 3 – 0 obţinut tot în capitală, în faţa celor de la CSM Agronomia Bucureşti. Disputa de sâmbătă va fi una total diferită, mai ales că „alb-roşii” s-au impus cu 3 – 1 şi în partida tur, de la Şimleu.
„Nu putem compara meciul de sâmbătă cu cel de sâptămâna trecută sub nicio formă. Dinamo este o echipă foarte bună, în faţa căreia va trebuie să jucăm foarte bine pentru a obţine ce ne cel puţin un punct. Vom încerca să „spargem gheaţa” şi cu echipele mai titrate, pentru că până acum am câştigat doar cu cele mai slabe. Avem mulţi jucători accidentaţi şi pentru acest meci. Sper să se termine odată şi cu accidentările şi să începem anul viitor în forţă”, a afirmat antrenorul Şimleului, Mircea Abraham.
Phoenix Şimleu Silvaniei se situează pe locul nouă după prima parte a campionatului, dar s-a apropiat la un punct de ocupanta locului opt, LPS Piatra Neamţ.

Leave a Comment