Phoenix, rateaza din nou prima scena

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

Phoenix, rateaza din nou prima scena

In urma esecului suferit sambata, pe teren propriu, in fata celor de la Rapid, voleibalistii simleuani au ratat sansa de a evolua la turneul de promovare in Divizia A1

Phoenix Simleu Silvaniei – CS Rapid Bucuresti 2 – 3 (28, -28, -23, 18, -9)

Phoenix Simleu Silvaniei a ratat sansa de a evolua in turneul de promovare in Divizia A1 dupa un meci disputat, la finalul caruia a pierdut, pe teren propriu, in tie-break, meciul cu Rapid Bucuresti. Scorul final a fost 3 – 2 pentru bucuresteni, dupa ce tot ei au condus si cu 2 – 1.

Primul set le-a revenit gazdelor, dupa ce s-a mers cap la cap de la un capat la altul. Rapidistii au avut minge de set la 24 – 24, dar simleuanii au restabilit egalitatea, iar in prelungiri s-au impus cu 30 – 28. La fel de disputat a fost si setul doi, insa de aceasta data, castigatori au fost rapidistii. Phoenix a inceput bine setul trei, aflandu-se in avantaj (3 – 2, 7 – 4, 12 – 9), dupa care rapidistii au egalat situatia, iar la al doilea time-out s-au aflat in avantaj (14 – 16). La un moment dat scorul era egal, 19 – 23, dupa care gazdele au restabilit egalitatea la 23. Au urmat insa doua puncte consecutive ale oaspetilor, care au incheiat setul.

Setul patru le-a revenit simleuanilor, care s-au impus pe final la o diferenta de sapte puncte. A urmat tie-break-ul, in care, dupa 4 – 3 pentru gazde, rapidistii au castigat cinci puncte, scorul devenind 4 – 8. Pana la final, oaspetii au continuat sa se afle in avans, scorul final fiind 15 – 9. Urmatorul meci pentru Phoenix va avea loc sambata, pe teren propriu, impotriva echipei UMF Unirea Cluj-Napoca. Meciul va conta pentru turul intai din faza a III-a, pentru stabilirea locurilor 3 – 4 in clasamentul general.

Phoenix Simleu Silvaniei: Andrei Harlisca (Radu Predescu), Kiraly Andras (Constantin Pantea), Eugen Ilies, Mircea Abraham (cpt), Kis Gabriel si Mihai Silaghi. Director tehnic: Teofil Chis. Antrenor: Mircea Abraham.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »