Phoenix nu mai canta pe prima scena

Magazin Salajean 24 iulie 2008 0

Phoenix nu mai canta pe prima scena

*Sperantele echipei Phoenix Simleu Silvaniei in ceea ce priveste ramanerea pe prima scena a voleiului romanesc au luat sfarsit

*Gruparea de la poalele Magurii nu va putea evolua in sezonul viitor decat in Divizia A2 Vest

Chiar daca Phoenix Simleu Silvaniei a terminat pe penultima pozitie in sezonul trecut al Diviziei A1 la volei masculin, conducerea echipei a continuat sa spere ca echipa simleuana va putea evolua si din aceasta toamna pe prima scena a voleiului masculin romanesc. Din pacate, toate sperantele simleuanilor s-au epuizat zilele trecute, cand s-a stabilit ca echipa de la poalele Magurii sa evolueze in Divizia A2 Vest. Surse din cadrul clubului ne-au precizat ca principala cauza care a dus la aceasta decizie a fost pretul exagerat de mare cerut de VCM Ramnicu Sarat care, nemaiputand continua in Divizia A1 din cauza problemelor financiare a dorit sa vanda locul altei echipe. Am hotarat ca e mai bine sa ramanem in a doua divizie. Vineri sau sambata vom avea si o intalnire cu persoanele din conducere si vom stabili toate detaliile pentru sozonul viitor, a declarat directorul tehnic al echipei Phoenix, Teofil Chis. Acesta a mai declarat ca majoritea jucatorilor ce au evoluat in sezonul trecut la formatia simleuana vor ramane si pe viitor la echipa. Am discutat cu majoritatea jucatorilor, si par dispusi sa continue cu noi, a mai spus Chis.

Din nou campion

La fel ca la editia de anul trecut a Campionatului National de volei pe plaja, voleibalistul simleuan Marius Mascovits a devenit si la editia din acest an campion national. Simleuanul a facut echipa cu oradeanul Catalin Lelea, jucator cu care a facut pereche si anul trecut. Pe locul secund s-au situat Daniel Todoran, de la VM Remat Zalau si Adrian Holhos, de la Phoenix Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »