Phoenix a invins fara probleme si la Arad

Magazin Salajean 17 februarie 2010 0

Phoenix a invins fara probleme si la Arad

Dupa 3 – 0 in urma cu o saptamana, pe teren propriu, voleibalistii simleuani au invins sambata cu scorul de 3 – 1 si in deplasare, in fata aradenilor de la Pro Volei

CS Pro Volei Arad – Phoenix Simleu Silvaniei 1 – 3 (-14, 19, -15, -16)

CS Phoenix Simleu Silvaniei: Andrei Harlisca ( Dan Predescu), Kiraly Andras, Eugen Ilies, Adrian Pantea, Kis Gabriel si Ionut Silaghi (cpt). Director tehnic: Teofil Chis. Antrenor: Mircea Abraham.

71 de minute a durat partida de sambata, de la Arad, dintre Provolei Arad si Phoenix Simleu Silvaniei, scor final 1 – 3. Aceasta, dupa ce in urma cu o saptamana, gruparea de la poalele Magurii castiga pe teren propriu, tot in fata aradenilor, cu scorul de 3 – 0. Primul set le-a revenit simleuanilor (25 – 14), dupa care gazdele au restabilit egalitatea, castigand la o diferenta de sase puncte setul al doilea (25 – 19).

Silaghi si compania si-au revenit insa repede si au castigat usor seturile trei si patru. In urma celor doua victorii, simleuanii nu mai sunt nevoiti sa sustina si al treilea meci din cadrul primei etape a fazei a II-a. Urmatoarea etapa va avea loc peste doua saptamani, simleuanii urmand sa evolueze in deplasare, in fata echipei Rapid Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »