Peter Nagy, universalul echipei Remat Zalau: Va fi greu, dar avem puterea sa castigam un nou titlu

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

Peter Nagy, universalul echipei Remat Zalau: Va fi greu, dar avem puterea sa castigam un nou titluPeter Nagy isi doreste inca un titlu in Romania. Ar fi al doilea consecutiv pentru universalul Zalaului, care joaca la campioana Remat din 2010. Castigator al Ligii Campionilor cu Friedrichshafen, in 2007, internationalul maghiar a devenit unul dintre cei mai buni straini din Divizia A1. Peter Nagy s-a remarcat si in Champions League, iar la vara nu-i vor lipsi ofertele din alte campionate. Voleibalistul de 28 de ani nu ar refuza nici o eventuala oferta de la Remat Zalau.

Reporter: Peter, cum vezi acest final de campionat pentru Remat Zalau?

Peter Nagy: Va fi o lupta grea. Echipe ca Dinamo, Constanta sau Baia Mare sunt foarte puternice. Play off-ul este ceva special, diferit de campionatul regulat. Unele echipe, de la care nu te astepti, fac surprize, cum a fost Baia Mare, care a invins Constanta anul trecut. Noi ne dorim sa castigam campionatul. Va fi foarte greu, dar suntem destul de buni pentru a-l lua.

Rep.: Pe cine vezi in finala anul acesta?

P.N.: Este foarte greu de spus. Si Dinamo poate face o surpriza. Anul trecut, ne-a facut destule probleme in semifinale, iar sambata a invins-o pe Constanta. Cred ca Dinamo si Baia Mare pot face din nou o surpriza.

Rep.:Cum este acest sezon pentru Peter Nagy?

P.N.: Am inceput mai greu, din cauza accidentarii la spate, dar putin cate putin mi-am revenit. Simt ca am inceput sa joc la nivelul pe care mi-l doresc, dar mai am multe de imbunatatit. Scopul meu este sa castig toate meciurile cu echipa mea. Acum, sunt multumit, dar important este play-off-ul. Daca nu castigi, nu conteaza cat de bun esti.

Rep.:Vei pleca din campionatul Romaniei la finalul acestui sezon?

P.N.: Nu pot spune nimic concret acum. Cred ca am facut un sezon bun in Champions League si Cupa CEV si s-ar putea sa primesc si alte oferte. Nu as refuza insa nici o noua oferta de la Remat Zalau. Imi place acest club, am avut momente minunate aici. Trebuie sa vad si celelalte oportunitati. In final, voi decide ce este mai bine pentru mine in momentul in care voi primi alte oferte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »