Peste 90 de elevi au alergat la „Crosul Mişcare pentru Fiecare” de la Dragu

Primăria Comunei Dragu, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Postul de Poliţie Dragu au organizat ediţia a V-a a „Crosului Mişcare pentru Fiecare”, eveniment la care au luat startul peste 90 de elevi de la Şcoala Gimnazială Dragu, Şcoala Primară Dragu şi Şcoala Primară Voivodeni.
„Competiţia a fost foarte frumoasă, iar copiii s-au bucurat de mişcare. Evenimentul a avut impact şi asupra comunităţii, deoarece am avut parte şi de un număr destul de mare spectatori. Participanţii au dat dovadă de mult fair-play, iar în paralel cu această competiţie, ciclul preşcolar a desfăşurat activităţi sportive foarte atractive”, a precizat Cosmin Ardelean, profesor de sport în cadrul Şcolii Gimnaziale Dragu.
Organizatorii au alcătuit la final şase clasamente. La ciclul preşcolar feminin, primele trei locuri au fost ocupate de Izabela Lingurar, Petronela Gabor şi Ariana Copaciu, în timp ce la masculin, primii trei care au trecut linia de sosire sunt Paul Boca, Elisei Mateas şi Cristian Mărcean. Ciclul primar feminin a fost câştigat de Eliza Gabor, urmată pe podium de Bianca Varga şi Denisa Copaci, iar la masculin, podiumul a fost ocupat de Marius Lingurar, Visam Lingurar şi Ionuţ Gog. Marcela Covaci a ocupat prima poziţie în clasamentul gimnazial la feminin, urmată de Eva Lăcătuş şi Soleda Lăcătuş. La masculin, pe primul loc s-a situat Marcel Tivadar, urmat pe podium de Samson Gabor şi Emanuel Lăcătuş.
Ocupanţii primelor trei locuri la fiecare categorie au primit din partea organizatorilor articole sportive.

Leave a Comment