Peste 80 de participanţi la Seminarul de Karate Shotokan de la Şimleu Silvaniei

După 26 de ani, Şimleu Silvaniei a fost, din nou, gazda unui Seminar Naţional de Karate Shotokan, eveniment desfăşurat la finele săptămânii trecute. Stagiul a durat două zile şi a fost condus de Adrian Popescu-Săcele (8 DAN), unul dintre pionierii artelor marţiale din România. Evenimentul a fost organizat de CS Omega Şimleu Silvaniei în colaborare cu Academia Shotokan Karate-Do şi cu sprijinul Primăriei Şimleu Silvaniei şi al Asociaţiei Nord-Amical Karate.
Pe parcursul celor trei antrenamente, Adrian Popescu-Săcele a predat elemente tehnice de karate de un nivel foarte înalt. „Ne-a trasat câteva repede şi standarde spre care fiecare antrenor şi instructor tinde să se apropie, pentru a putea la rândul nostru să le transmitem în sălile de antrenamente elevilor pe care-i pregătim. Pentru noi, practicanţii de karate shotokan din Sălaj, a fost un prilej deosebit să-l avem alături pe sensei Popescu, un tehnician şi un maestru desăvârşit care, la cei aproape 65 de ani, încă demonstreacă o tehnică impecabilă. Nu putem decât să-i mulţumim că a dat curs invitaţiei noastre de a reveni în Şimleu Silvaniei după 26 de ani”, a afirmat preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop.
La seminar au fost prezenţi peste 80 de instructori, antrenori, sportivi, dar şi practicanţi mai vechi din judeţele Maramureş, Bihor, Satu Mare, Cluj, Covasna şi Sălaj.

Leave a Comment